Libnet.ro
UNICEF

17:30

Igor Dodon se va intalni cu Vladimir Putin pe 17 ianuarie 2017

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon se va intalni cu Vladimir Putin pe 17 ianuarie 2017

Presedintele Igor Dodon se va intalni cu presedintele Federatiei Ruse Vladimir Putin pe data de 17 ianuarie 2017. Ziua a fost anuntata dupa intalnirea lui Igor Dodon cu viceprim-ministrul Federatiei Ruse, Dmitri Rogozin. continuă pe Adevărul

Moldova, tot mai aproape de Rusia? Igor Dodon se va intalni cu Vladimir Putin pe 17 ianuarie

Socialistul Igor Dodon, noul presedinte al Republicii Moldova, va merge pe 17 ianuarie la Moscova, acolo unde se va intani cu presedintele rus Vladimir Putin, informeaza jurnal. md. Astfel, el pare.

Igor Dodon a aprobat structura noua a aparatului presedintelui

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a aprobat sambata, 24 decembrie, noua structura a aparatului presedintelui. Echipa sa va fi prezentata luni, 26 decembrie, dupa cum a anuntat seful statului pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon, HUIDUIT la iNVESTIREA in functia de PRESEDINTE al Republicii Moldova

Igor Dodon a depus vineri juramantul si a devenit noul presedinte al Republicii Moldova, intr-o sedinta comuna a Parlamentului si Curtii Constitutionale. La sosirea la Palatul Republicii,.

Partidul Comunistilor va boicota ceremonia de investire in functie a lui Igor Dodon

Partidul Comunistilor din Republica Moldova si-a anuntat vineri, 23 decembrie, in cadrul sedintei Parlamentului, decizia de a nu se prezenta la ceremonia de investire in functie a presedintelui Igor Dodon.

Kremlin: Presedintele Vladimir Putin nu a initiat niciodata o cursa de inarmare nucleara

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a initiat niciodata o cursa de inarmare, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dimitri Peskov, dupa ce republicanul Donald Trump si-a anuntat planurile de consolidare a arsenalului nuclear al Statelor Unite.

Vladimir Putin VREA SA MEARGA iN SUA: Astept INVITATIA lui Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a tinut vineri o conferinta de maraton de trei ore si jumatate in care a vorbit atat despre situatia interna din Rusia, cat si despre relatiile pe care le are.

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, reprezentant special al lui Putin, vine la Chisinau sa asiste la preluarea puterii de catre Igor Dodon

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, soseste vineri la Chisinau pentru a participa la ceremoniile legate de investirea presedintelui ales, Igor Dodon.

Igor Dodon va fi investit astazi in functia de presedinte al Republicii Moldova

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, participa vineri, 23 decembrie, la ceremonia de investire a sa in functie. Dodon va prelua mandatul de la predecesorul sau, Nicolae Timofti, conform Adevarul .

Igor Dodon va fi investit astazi in functia de presedinte al Republicii Moldova

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, participa vineri, 23 decembrie, la ceremonia de investire a sa in functie. Dodon va prelua mandatul de la predecesorul sau, Nicolae Timofti.

Igor Dodon a depus juramantul la Chisinau. Noul presedinte a vorbit despre traditia de secole a statului moldovenesc si a avut un scurt discurs in limba rusa

Igor Dodon, presedintele ales al Republicii Moldova, a depus vineri juramantul la Chisinau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )