Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon se va intalni cu Vladimir Putin si Dmitri Kozak la sfarsitul acestei saptamani

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon se va intalni cu Vladimir Putin si Dmitri Kozak la sfarsitul acestei saptamani

Igor Dodon a anuntat ca va intreprinde o vizita de lucru in Federatia Rusa, in perioada 19-20 decembrie, unde va avea intrevederi cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, si cu vicepremierul rus, Dmitri Kozak. continuă pe Adevărul

Presedintele Igor Dodon continua sa impiedice construirea Ambasadei SUA de la Chisinau pe terenul Stadionului Republican: Ar trebui organizat un referendum

Igor Dodon, presedintele pro-rus al Republicii Moldova, refuza sa puna la dispozitie terenul Stadionului Republican din Chisinau pentru construirea unei noi ambasade americane. in schimb, seful statului.

Vladimir Putin vrea un dialog constructiv cu Boris Johnson

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca doreste un dialog constructiv cu premierul britanic in exercitiu Boris Johnson, dupa victoria sa clara in alegerile legislative anticipate, in contextul in care cele doua tari intretin relatii dificile, relateaza AFP.

Vladimir Putin condamna pozitia UE privind un pact nazisto-sovietic din perioada celui de al doilea razboi mondial

Presedintele rus Vladimir Putin a calificat drept minciuna sfruntata pozitia UE privind Pactul Ribbentrop-Molotov. O rezolutie adoptata recent de UE afirma ca pactul a deschis calea razboiului mondial, potrivit Rador care citeaza Deutsche Welle.

Igor Dodon: Partidul Democrat nu se afla la guvernare

Partidul Democrat este partid de opozitie si nu este parte a guvernarii. Declaratia apartine presedintelui Igod Dodon, liderul informal al Partidului Socialistilor,care a votat impreuna cu PDM noul guvern condus de Ion Chicu, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )