Libnet.ro
UNICEF

13:30

Igor Dodon, mesaj pentru Washington si Moscova: Nu va bagati in treburile interne. Gasiti alt teren de joc

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon, mesaj pentru Washington si Moscova: Nu va bagati in treburile interne. Gasiti alt teren de joc

Igor Dodon considera ca declaratia sefului spionajului extern al Federatiei Ruse, Serghei Nariskin, precum ca SUA vor sa organizeze o revolutie colorata la Chisinau daca Igor Dodon mai obtine un mandat, este un raspuns al Moscovei la unele intentii presupuse ale Wahington-ului de a destabiliza situatia politica de la Chisinau. continuă pe Adevărul

BOP: 23,2% ar vota cu Igor Dodon, iar 19,7% cu Maia Sandu

Daca maine s-ar organiza alegeri pentru functia de presedinte, 23,2% din populatie ar vota cu Igor Dodon. Iar pentru candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, ar vota 19,7%. Pentru candidatul Partidului Nostru, Renato Usatii, ar vota 10,9% din alegatori, iar pentru candidata Partidului Sor, Violeta Ivanov 4,8%. Ceilalti patru concurenti electorali ar acumula sub 2%, transmite IPN.

Ce spune procurorul general despre investigatia care ar demonstra ca Igor Dodon este controlat de Kremlin

Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, a comentat joi, 22 octombrie, investigatia jurnalistica ce ar demonstra ca Igor Dodon are legaturi cu serviciile secrete ruse si ca acesta este controlat de Moscova.

Igor Dodon, catre Maia Sandu: Ai sa faci coalitie cu Dodon, nu ai incotro

Igor Dodon se arata convins ca, desi Maia Sandu il critica dur, Partidul Actiune si Solidaritate oricum va face inca o alianta cu Socialistii, pentru ca nu ar exista alta iesire din situatie.

VIDEO Primarul Chisinaului anunta ca isi ia concediu pentru a-i face campanie electorala lui Igor Dodon

Primarul de Chisinau, Ion Ceban, a anuntat miercuri, 21 octombrie, ca isi va lua concendiu din cont propriu, pe durata unei saptamani, pentru a se implica in campania electorala a lui Igor Dodon pentru alegerile prezidentiale din 1 noiembrie.

Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi. Ce le-a transmis

Andra a lansat astazi piesa Barcelona, pe care le-o dedica din plin fanilor sai. La cateva ore de la lansare, piesa are aproximativ 20. 000 de vizualizari pe YouTube. Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi Cu aceata ocazie, Andra a transmis si un mesaj pe contul ei de Instagram. Hai sa .

Andra, un mesaj pentru toti romanii: Faceti-va bagajele si hai Va invit sa zburam, sa vedem lumea intreaga (VIDEO)

Andra a lansat joi piesa Barcelona, melodie pe care o dedica tuturor fanilor sai. Cantareata a transmis un mesaj emotionant pe contul sau de Instagram, prin care ii indeamna pe toti romanii sa o.

VIDEO Ciolacu, mesaj pentru demisionarii din PSD: Onoarea de a fi in Parlament nu e o meserie de care trebuie sa te legi

Confruntat cu un val de plecari din partid ale unor parlamentari din PSD care nu se mai regasesc pe listele pentru alegeri, liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, spune ca este posibil sa urmeze si alte plecari. El le transmite demisionarilor ca aceasta onoare de a fi in Parlament nu e o meserie de care trebuie sa te legi. Reamintim ca printre nemultumitii demisionari din partid se numara Serban Nicolae, Radu Preda sau Liviu Plesoianu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )