Libnet.ro
UNICEF

09:00

Igor Dodon: Ministerul Finantelor a deschis un cont pentru sustinerea agricultorilor

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: Ministerul Finantelor a deschis un cont pentru sustinerea agricultorilor

Ministerul Finantelor a deschis un cont special, pe care vor fi transferate surse financiare in sustinerea agricultorilor. Autoritatile s-au adresat si catre partenerii de dezvoltare, a comunicat presedintele Igor Dodon in cadrul unui briefing de presa sustinut luni, dupa sedinta conducerii de varf a tarii, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Cont pentru donatii destinate reconstructiei Filarmonicii Nationale

Ministerul Finantelor a deschis un cont pentru colectarea fondurilor sub forma de donatie pentru reconstructia Filarmonicii Nationale Serghei Lunchevici, devastata in urma incendiului izbucnit pe 24 septembrie, transmite IPN.

Igor Dodon: Este imposibil de restabilit cladirea Filarmonicii

Igor Dodon a anuntat vineri, 25 septembrie, ca este imposibil de restabilit cladirea Filarmonicii si ca trebuie de construit de la zero. in acest sens, seful statului a anuntat o campanie nationala de colectare de fonduri pentru a construi o cladire a Filarmonicii noua.

Ministerul Finantelor a atras azi 621,3 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, azi, 621,3 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala la 50 de luni, la un randament mediu de 3,20% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )