Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon va participa la Conferinta Internationala de Securitate de laMunchen

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon va participa la Conferinta Internationala de Securitate de laMunchen

Igor Dodon intreprinde o vizita de lucru la Munchen, in perioada 14-16 februarie, unde va participa la Conferinta anuala Internationala de Securitate. Seful statului va fi insotit de ministrul de Externe, Aurel Ciocoi. continuă pe Adevărul

VIDEO Igor Dodon: in acest an se va incerca destabilizarea situatiei in tara. SIS nu trebuie sa admita acest lucru

Presedintele Igor Dodon sustine ca anul 2020 este unul dificil, inclusiv pentru ca este un an electoral. in opinia sa, provocarea de baza va fi incercarea destabilizarii situatiei, cu implicarea fortelor interne si externe. Despre aceasta Igor Dodon a vorbit la sedinta largita a Colegiului Serviciului de Informatii si Securitate, indemnand angajatii SIS sa nu admita o eventuala destabilizare, transmite IPN.

Igor Dodon, acuzatii grave la adresa ambasadorilor UE acredati la Chisinau: Unii dintre ei dezinformeaza capitalele europene

Presedintele Igor Dodon a lansat un mesaj critic joi, 13 februarie, la adresa unor ambasadori din statele Uniunii Europene, acreditati la Chisinau. Seful statului i-a acuzat pe unii dintre diplomati ca ar dezinforma Bruxelles-ul cu privire la activitatea Guvernului Republicii Moldova, condus de premierul Ion Chicu. Potrivit lui Dodon, ambasadorii europeni sunt preocupati de promovarea imaginii liderilor opozitiei, Maia Sandu si Andrei Nastase.

FOTO Cum arata Igor Dodon in tinerete

Prima doamna a Republicii Moldova, Galina Dodon, implineste astazi 43 de ani. Cu acest prilej, presedintele Igor Dodon si-a felicitat sotia si a publicat pe pagina sa de Facebook doua fotografii din primii ani cand cei doi s-au cunoscut.

VIDEO Cum explica Ion Chicu de ce a refuzat sa dea mana cu Igor Dodon

Premierul Ion Chicu a venit cu o explicatie dupa ce l-a lasat pe presedintele Igor Dodon cu mana intinsa, la finalul sedintei largite a Colegiului Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene, cand seful statului a vrut sa-si ia ramas bun de la prim-ministru, insa acesta nu i-a dat mana.

Igor Dodon, mesaj catre ambasadorii R. Moldova:Noi asteptam rezultate. Nu sunteti la odihna in afara tarii

Igor Dodon a participat marti, 11 februarie, la sedinta largita a Colegiului Ministerului Afacerilor Externe. in cadrul evenimentul, seful statului i-a mustrat pe ambasadorii Republicii Moldova, le-a cerut sa fie mai activi si sa livreze rezultate pentru economia tarii.

Ex-director SIS: Insistentele care vin din partea lui Dodon privind recunoasterea internationala a neutralitatii inseamna promovarea politicii externe a Rusiei

Securitatea nationala a Republicii Moldova este afectata de evolutiile si evenimentele din interior, dar si din regiune. Din cauza luptelor politice interne interminabile, Republica Moldova ramane in continuare vulnerabila in fata pericolelor de securitate, sugereaza Valentin Dediu, fost director interimar al Serviciului de Informatii si Securitate, intr-un interviu pentru Radio Europa Libera, citat de IPN.

incepe Conferinta de Securitate de la Munchen, cel mai prestigios forum international din sector: Romania, SUA si Germania, printre tarile cu cea mai puternica reprezentare politica la eveniment

Conferinta de Securitate de la Munchen, cel mai prestigios forum de securitate internationala, isi deschide vineri usile la Hotelul Bayerischer Hof din capitala Bavariei pentru o conversatie strategica de trei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )