Libnet.ro
UNICEF

13:00

Igor Dodon pleaca astazi intr-o vizita oficiala la Moscova. Principalele intrevederi vor fi cu Vladimir Putin si Dmitri Rogozin

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon pleaca astazi intr-o vizita oficiala la Moscova. Principalele intrevederi vor fi cu Vladimir Putin si Dmitri Rogozin

Presedintele Igor Dodon pleaca luni, 16 ianuarie, intr-o vizita oficiala la Moscova, unde se va afla in perioada 16 - 18 ianuarie. Este prima vizita oficiala a sefului statului in strainatate. inca din campania electorala Dodon a promis ca prima vizita o va efectua in Rusia pentru a rezolva mai multe probleme stringente, precum ar fi cea legata de embargoul la exporturi impus Moldovei. continuă pe Adevărul

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va merge, luni, la Moscova, unde se va intalni cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, incepe luni, la Moscova, prima sa vizita oficiala in strainatate, urmand sa aiba intalniri cu cu presedintele Vladimir Putin si cu presedintele Consiliului Federatiei Ruse, Valentina Matvienco.

Orientarea pro-Rusia a Republicii Moldovei devine oficiala: Igor Dodon merge la Moscova pentru intrevederi cu Vladimir Putin, Serghei Lavrov sau Patriarhul Kiril

Ceea ce multa lume anticipa odata cu alegerea socialistului Igor Dodon in functia de presedinte al Republicii Moldova, devine oficial. Republica Moldova vireaza de la directia pro-Occident si pro-Uniunea.

Igor Dodon marcheaza maine trecerea in eternitate a poetului Mihai Eminescu

Presedintele Igor Dodon va depunde duminica, 15 ianuarie, flori la bustul poetului Mihai Eminescu cu prilejul implinirii a 167 de ani de la trecerea in eternitate a poetului, transmite Presedintia intr-un comunicat de presa. Anuntul a starnit rumoare, dat fiind faptul ca marele poet a venit pe lume in data de 15 ianuarie, nu s-a stins din viata.

Premierul Republicii Moldova RESPINGE cererea lui IGOR DODON de rechemare a ambasadorului moldovean din Romania

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, a anuntat luni ca nu accepta solicitarea presedintelui Igor Dodon de rechemare a ambasadorului moldovean la Bucuresti, Mihai Gribincea, informeaza News. ro, citand.

R.Moldova: Premierul Pavel Filip respinge cererea presedintelui Igor Dodon cu privire la rechemarea ambasadorului moldovean din Romania

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, a anuntat luni dupa-amiaza ca respinge solicitarea adresata de presedintele Igor Dodon cu privire la rechemarea ambasadorului moldovean de la Bucuresti, Mihai Gribincea. Acesta nu a dat mai multe detalii si nu a prezentat niciun motiv pentru respingerea cererii formulate de catre Dodon, relateaza News. ro citand Radio Chisinau.

Ghimpu anunta initierea unui referendum de demitere a presedintelui Igor Dodon: Reprezinta interesele Rusiei! VIDEO

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a anuntat luni, 16 ianuarie, o initiativa legislativa privind initierea unui referendum de demitere din functie a presedintelui Igor Dodon. Motivul principal care l-a facut pe liberal sa recurga la aceasta actiune tine de faptul ca Dodon l-a felicitat cu victoria in alegerile prezidentiale din Transnistria pe liderul separatist, Vadim Krasnoselskii.

Igor DODON a depus flori la bustul lui Mihai EMINESCU: Ce POEZIE a ales SA RECITE presedintele moldovean la implinirea a 167 de ani de la nasterea poetului (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mers duminica dimineata, alaturi de consilierii sai, pe Aleea Clasicilor din Chisinau pentru a depune flori la bustul lui Mihai Eminescu, la implinirea a 167.

B1: Igor Dodon ar putea fi destituit la doar o luna de cand a devenit presedinte: Partidul Liberal din Republica Moldova declanseaza procedura de suspendare

Igor Dodon a fost investit in functia de presedinte al Republicii Moldova in 23 decembrie 2016, dar mandatul sau ar putea fi unul de scurta durata. Partidul Liberal din Republica Moldova intentioneaza sa demareze procedura de suspendare din functie, conform Radio Chisinau.

Igor Dodon vrea sa il recheme pe ambasadorul de la Bucuresti din cauza lui Traian Basescu

Presedintele Igor Dodon isi scoate coltii la oricine il contrazice! Cea mai noua reactie: a solicitat Guvernului initierea procedurii de rechemare din functie a ambasadorului Republicii Moldova.

Ion Ceban: Igor Dodon este oricand gata sa se prezinte pentru judecata politica in fata cetatenilor

Purtatorul de cuvant al presedintiei, Ion Ceban, a comentat luni, 16 ianuarie, anuntul liberalilor privind intentia de a organiza un referendum de demitere din functie a presedintelui Igor Dodon, din cauza ca seful statului ar fi incalcat Constitutia atunci cand l-a felicitat pe liderul sepratist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii, cu victoria in alegeri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )