Libnet.ro
UNICEF

07:45

Igor Dodon, presedinte cu acte in regula. Curtea Constitutionala i-a validat mandatul

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon, presedinte cu acte in regula. Curtea Constitutionala i-a validat mandatul

La exact o luna dupa ce Igor Dodon a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova, obtinand 52%, Curtea Constitutionala a validat marti, 13 decembrie, mandatul acestuia. continuă pe Adevărul

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a validat rezultatul alegerilor prezidentiale in care a fost ales Igor Dodon

Curtea Constitutionala de la Chisinau a validat, marti, rezultatele alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis: mandatul de presedinte al lui Dodon a fost validat UPDATE

Curtea Constitutionala s-a convocat marti, 13 decembrie, in sedinta pentru a se expune privind validarea rezultatelor celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Sedinta a avut loc, asa cum s-a anuntat anterior, dupa epuizarea tuturor litigiilor de judecata pe marginea desfasurarii scrutinului. in urma intrunirii, mandatul lui Dodon a fost validat.

Prima intrevedere a lui Igor Dodon cu un oficial roman de alegere : Presedintele Republicii Moldova a avut o intalnire cu un europarlamentar

Europarlamentarul roman Laurentiu Rebega a fost primul oficial din tara noastra care a avut ocazia de se vedea cu Igor Dodon de la alegerea acestuia in functia de presedinte a Republicii Moldova.

Maia Sandu a CONTESTAT la Curtea Constitutionala rezultatul alegerilor! Liderul PAS, ACUZATII GRAVE

Maia Sandu, liderul Partidului Actiune si Solidaritate PAS) din Republica Moldova, a contestat la Curtea Constitutionala rezultatul alegerilor, in care acuza faptul ca alegerile prezidentiale) nu.

Republica Moldova: Maia Sandu va contesta, la Curtea Constitutionala, rezultatul alegerilor

Partidul Actiune si Solidaritate PAS) din Republica Moldova a depus, marti, o sesizare la Curtea Constitutionala CC) a republicii, in care acuza faptul ca alegerile prezidentiale) nu au fost libere si corecte.

Curtea Constitutionala decide astazi privind validarea mandatului presedintelui

Curtea Constitutionala se convoaca marti, 13 decembrie, in sedinta pentru a se expune privind validarea rezultatelor celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Sedinta are loc, asa cum s-a anuntat anterior, dupa epuizarea tuturor litigiilor de judecata pe marginea desfasurarii scrutinului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )