Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon, proprietarul uneia dintre cele mai luxoase vile din Chisinau (FOTO)

B1 B1,
Igor Dodon, proprietarul uneia dintre cele mai luxoase vile din Chisinau (FOTO)

Igor Dodondetine o vila in Chisinau pe care si-ar dori-o multi. Cu toate ca a avut doar functii publice pana acum, noul presedinte al Republicii Moldova a reusit sa. continuă pe B1

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, test drive cu unul dintre cele mai puternice sedanuri din lume

Alfa Romeo Giulia, inlocuitorul fostului 159 a fost adus pe circuitul de viteza de la Motorpark Adancata pentru a putea fi condus sportiv, intrucat acesta reprezinta cel mai bun mod de a face cunostiinta cu unul dintre cele mai rapide sedanuri din lume.

Teleormanenii si sumerienii: cum a ajuns judetul lui Dragnea sa coopereze cu Guvernoratul Thi Qar, una dintre cele mai sangeroase zone din Irak

Judetul Teleorman are, de mai bine de un an, o intelegere de cooperare cu Guvernoratul Thi Qar din Irak. Teleormanul este unul dintre cele mai sarace judete din Romania, iar Guvernoratul Thi Qar este leaganul civilizatiei sumeriene, zona unde s-au dat cele mai sangeroase lupte ale talibanilor contra NATO.

Bell Helicopter a semnat un memorandum de intelegere cu IAR Ghimbav care ar putea furniza servicii de mentenanta pentru unul dintre cele mai cunoscute elicoptere de atac

Compania americana Bell Helicopter a semnat un memorandum de intelegere cu IAR - Ghimbav si cele doua parti vor discuta pentru o potentiala colaborare ce ar consta in sprijin tehnic, in caz ca Romania cumpara elicopterul de atac AH-1Z Viper. Stirea a fost semnalata de site-ul specializat resboiu. ro.

Parlament 2012-2016: Protectie pentru infractori, pensii speciale si cadouri pentru bugetari. Legislatura dominata de USL a fost una dintre cele mai controversate din istoria postdecembrista.

Modificarea Codului Penal in favoarea suspectilor, amputarea legii ANI, salvarea colegilor de cercetarile procurorilor, traseismul pe scara industriala sau votarea de megapomeni electorale au caracterizat legislatura 2012-2016. Noua din zece romani nu mai au incredere in Parlament.

Parlament 2012-2016: Protectie pentru infractori, pensii speciale si cadouri pentru bugetari. Legislatura dominata de USL a fost una dintre cele mai controversate din istoria postdecembrista

Modificarea Codului Penal in favoarea suspectilor, amputarea legii ANI, salvarea colegilor de cercetarile procurorilor, traseismul pe scara industriala sau votarea de megapomeni electorale au caracterizat legislatura 2012-2016. Noua din zece romani nu mai au incredere in Parlament.

Ziua mondiala a diabetului. Cum poate fi fentata una dintre cele mai grave boli

Ziua Mondiala a Diabetului, una dintre cele mai grave boli cronice, va fi marcata pe 14 noiembrie si Calarasi. La eveniment sunt asteptati toti calarasenii care doresc sa adopte un stil de viata sanatos pentru a nu cadea prada bolii.

Igor Dodon, ales noul presedinte al Republicii Moldova. Cine este noul lider al moldovenilor

Duminica a fost una dintre cele mai importante zile din Republica Moldova. Cetatenii de peste Prut si-au ales presedintele in persoana lui Igor Dodon. Candidatul pro-rus a reusit sa o invinga pe.

Gagauzia a votat in proportie de 99% cu Igor Dodon.Raioanele unde socialistul a fost sustinut cel mai mult

Liderul Partidul Socialistilor, Igor Dodon, a acumulat cel mai mare numar de voturi in al doilea tur de scrutin datorita sustinerii masive a alegatorilor din UTA Gagauzia, din nordul si din sudul tarii. in Gagauzia pentru candidatul socialist au votat peste 99% din cei care au iesit la urne, iar la Taraclia peste 96%.

Suspectul de crima nedovedit care a ucis cu bestialitate zece ani mai tarziu. Detaliile unuia dintre cele mai frustrante dosare cu AN din analele Politiei Romane

Unul dintre cele mai frustrante cazuri cu autor necunoscut din analele Politiei Romane vizeaza o crima produsa in zona rurala a judetului Neamt in anul 2003. in ciuda mai multor probe, principalul suspect n-a putut fi condamnat si a ucis in 2013, singura crima pentru care a ajuns la puscarie.

Unul din cele mai bune sisteme de invatamant din lume, pe punctul de a fi reformat: Materiile vor fi scoase din programa de invatamant a elevilor finlandezi

Autoritatile finlandeze intentioneaza sa revolutioneze sistemul de invatamant din aceasta tara, desi este considerat unul dintre cele mai bune din lume. Potrivit descopera. ro, se doreste ca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )