Libnet.ro
UNICEF

10:15

Igor Dodon spune ca victoria lui Ion Ceban este o eliberare a Chisinaului si un moment istoric

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon spune ca victoria lui Ion Ceban este o eliberare a Chisinaului si un moment istoric

Igor Dodon sustine ca locuitorii Chisinaului si-au luat orasul inapoi cand l-au votat pe Ion Ceban in functia de primar de Chisinau. Seful statului a afirmat ca cetatenii au rupt acel cerc vicios care de atatia ani a tinut captiv orasul nostru in mana unor politicieni iresponsabili si a geopoliticii false. continuă pe Adevărul

Remanieri in Guvernul Maiei Sandu dupa victoria lui Ion Ceban? Igor Dodon: Sa vina oameni competenti in functii. Vremea vorbelor a trecut

Igor Dodon afirma ca nu este multumit de activitatea unor ministri din Guvernul Maiei Sandu si ca este nevoie de o interventie hotarata. Declaratiile au fost facute luni, 4 noiembrie, dupa victoria socialistului Ion Ceban in alegerile din Chisinau.

Pavel Filip da vina pe Blocul ACUM pentru victoria lui Ion Ceban: Oamenii au votat impotriva incompetentei

Liderul PDM, Pavel Filip, considera ca Blocul ACUM este vinovat de victoria lui Ion Ceban in alegerile din Chisinau. Pavel Filip a mentionat ca in Chisinau mereu majoritatea locuitorilor au fost proeuropeni: Daca si acestia au decis sa aleaga un primar de cealalta parte a baricadei, acest rezultat trebuie sa fie un semnal de alarma pentru cei din Blocul ACUM.

Ce spun expertii politici despre victoria lui Ion Ceban in Chisinau

Victoria socialistului Ion Ceban in alegerile pentru functia de primar de Chisinau a avut loc intr-un context politic inedit, cand doi poli geopolitici se afla impreuna la guvernare. Declaratia a fost facuta pentru IPN de analistul politic Ion Tabarta, care a mentionat ca retorica geopolitica nu a mai existat sub forma atat de pronuntata ca pana acum, transmite IPN.

Socialistul Ion Ceban este noul primar de Chisinau. Candidatul proeuropean, in premiera pierde alegerile

Candidatul socialist la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, a obtinut victoria in alegerile din capitala Republicii Moldova, potrivit rezultatelor preliminare. Este pentru prima data cand un candidat de stanga ajunge la sefia Primariei Chisinau.

Igor Dodon, dupa ce Ion Ceban a fost ales in functia de primar: Niciun fel de euforie, oamenii asteapta rezultate

Presedintele Igor Dodon a declarat ca odata cu victoria socialistului Ion Ceban in alegerile din Chisinau incepe o fila noua, pozitiva, in istoria moderna a orasului.

Socialistul Ion Ceban: azi, primar al Chisinaului, maine, presedinte al Republicii Moldova? De ce a pierdut Andrei Nastase?

Duminica, 3 Noiembrie 2019, socialistul Ion Ceban a castigat alegerile locale pentru Primaria Chisinaului cu o diferenta de aproape 5% fata de Andrei Nastase, candidat din partea blocului ACUM. Victoria lui Ion Ceban deschide o noua fila, nu atat in istoria Chisinaului, cum afirma presedintele Igor Dodon, ci in istoria Republicii Moldova, pentru ca anticipeaza alegerile prezidentiale din 2020, scrie istoricul Cristian Diaconescu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

VIDEO Maia Sandu vrea ca Andrei Nastase sa se intoarca la MAI si il avertizeaza pe Igor Dodon sa renunte la jocurile sub masa

Premierul Maia Sandu l-a felicitat pe socialistul Ion Ceban cu victoria in alegerile din Chisinau si i-a multumit candidatului Blocului ACUM la functia de primar, Andrei Nastase, ca a muncit enorm in aceasta campanie. Premierul a afirmat ca este nevoie ca Andrei Nastase sa revina in functia de ministru al MAI.

Socialistul Ion Ceban castiga Primaria Chisinau, in fata pro-europeanului Andrei Nastase Igor Dodon: Trebuie sa punem si Guvernul pe calea cea buna

Candidatul Partidului Socialist din Republica Moldova, Ion Ceban, s-a impus in alegerile locale pentru functia de primar al Chisinaului, castigand la o diferenta de 5 procente in fata reprezentantului Blocului ACUM DA si PAS), pro-europeanul Andrei Nastase, arata datele comunicate dupa numararea voturilor din toate sectiile de votare. Aceasta eliberare a Chisinaului vine dupa ce tot echipa socialistilor, cu suportul presedintelui tarii, au eliberat tara din captivitate, a reactionat presedintele Igor Dodon, care nu pierde ocazia de a critica Guvernul condus de Maia Sandu. Premierul de la Chisinau, Maia Sandu: Igor Dodon trebuie sa renunte la jocurile de sub masa prin care submineaza reforma justitiei.

Alegeri locale Republica Moldova: Socialistul Ion Ceban a castigat in Chisinau

In Republica Moldova s-a desfasurat, duminica, al doilea tur al alegerilor locale, pentru functia de primar al Chisinaului miza reala),fiind indicat castigator socialistul Ion Ceban, transmite TVR.

LIVETEXT Batalia pentru Primaria Chisinau. Primele rezultate preliminare oficiale: Socialistul Ion Ceban, avans in fata pro-europeanului Andrei Nastase

Alegerile locale din Republica Moldova s-au incheiat la ora 21:00, iar cea mai stransa lupta se da pentru primaria capitalei Chisinau. Acolo sunt in lupta socialistul Ion Ceban si pro-europeanul Andrei Nastase, iar datele singurului exit poll arata o diferenta nesemnificativa intre cei doi. De precizat ca rata de refuz a celor chestionati la exit-poll a fost de 25,6%, astfel incat un castigator va fi stabilit fara echivoc abia dupa numararea voturilor. 49 Rezultatele preliminare dupa prelucrarea a 300 din 307 procese verbale. Ion Ceban a acumulat 52,82%, iar Andrei Nastase - 47,18%. 05 Rezultatele preliminare dupa prelucrarea a 290 din 307 procese verbale. Ion Ceban a acumulat 53,18%, iar Andrei Nastase - 46,82%. 47 Rezultatele preliminare dupa prelucrarea a 280 din 307 procese verbale. Ion Ceban a acumulat 53,67%, iar Andrei Nastase - 46,17%. 34 Rezultatele preliminare dupa prelucrarea a 270 din 307 procese verbale. Ion Ceban a acumulat 53,83%, iar Andrei Nastase - 46,17%. 14 incep sa fie anuntate primele rezultate preliminare de catre Comisia Electorala Centrala. Potrivit Unimedia, dupa procesarea a 210 din 307 procese verbale, Ion Ceban a acumulat 54,15%, iar Andrei Nastase - 45,85%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )