Libnet.ro
UNICEF

13:00

Igor Dodon: Victoria lui Andrei Nastase ii va dezvalui caracterul populist si incompetenta

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: Victoria lui Andrei Nastase ii va dezvalui caracterul populist si incompetenta

Presedintele Igor Dodon e de parere ca pentru Andrei Nastase aceasta a fost o victorie a lui Pyrrhus, deoarece ii va dezvalui caracterul populist si incompetenta. Totodata, seful statului sustine ca functia de primar al Capitalei il va indeparta pe liderul PPDA de batalii politice mai importante pentru el. continuă pe Adevărul

Dionis Cenusa: Victoria lui Andrei Nastase se datoreaza partial votului de boicot impotriva lui Ion Ceban

Analistul politic Dionis Cenusa sustine ca victoria lui Andrei Nastase in alegerile pentru Primaria Chisinau se datoreaza partial votului de boicot impotriva lui Ion Ceban. Expertul mai afirma ca victoria lui Andrei Nastase aduce speranta in randurile votantilor proeuropeni, dar acesta si aliatii lui trebuie sa demonstreze ca sunt capabili sa imbunatateasca administrarea Capitalei.

PLDM: Victoria lui Andrei Nastase este inceputul unui nou ciclu politic

Victoria lui Andrei Nastase in alegerile pentru functia de primar al Chisinaului este inceputul unui nou ciclu politic, care trebuie administrat cu mare grija. Avem obligatia de a reda cetatenilor statul cu toate institutiile sale este comentariul Partidului Liberal Democrat, exprimat intr-un comunicat de presa al formatiunii, citat de IPN.

Ziua de dupa euforie: Cum se vede dinspre Romnia victoria lui Andrei Nastase la Chisinau?

Victoria lui Andrei Nastase a fost surprinzatoare la Chisinau, avand in vedere sustinerea de facto a celor doua partide mari de peste Prut, PSRM si PDM, pentru contracandidatul sau. Aflarea rezultatelor a creat valuri la Chisinau si la Bucuresti si a readus in prim plan sustinerea pe care Romania o ofera aproape neconditionat guvernului din jurul controversatului Vladimir Plahotniuc. insa adevarata miza pentru parcursul pro european al Moldovei abia acum incepe. Alegerile din toamna, pe sistem electoral mixt, favorizeaza masiv Partidul Socialist.

Ludovic Orban saluta victoria lui Andrei Nastase in alegerile pentru Primaria Chisinau

Presedintele PNL, Ludovic Orban, saluta victoria candidatului Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, in turul al doilea al alegerilor locale partiale pentru Primaria Chisinau, care s-au desfasurat duminica.

Ludovic Orban saluta victoria lui Andrei Nastase n alegerile pentru Primaria Chisinau

Presedintele PNL, Ludovic Orban, saluta victoria candidatului Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, in turul al doilea al alegerilor locale partiale pentru Primaria Chisinau, care s-au desfasurat duminica, noteaza News. ro.

VIDEO Andrei Nastase, dupa victoria din Chisinau:Este un nou inceput. Am pus bazele unei aliante solide a fortelor proeuropene

Noul primar ales al Chisinaului, Andrei Nastase, a declarat ca victoria sa la Primaria capitalei reprezinta un nou inceput. El a dat asigurari ca va fi primarul tuturor chisinauienilor si le-a multumit cetatenilor pentru increderea acordata.

VIDEO Cum a fost intampinat Andrei Nastase la sediul partidului, dupa aflarea rezultatelor finale

Noul primar ales al Chisinaului, Andrei Nastase, a fost intampina cu urale, la miezul noptii, cand a ajuns la sediul PPDA pentru a fi felicitat de catre colegii sai pentru victoria din turul II de scrutin din Capitala.

Maia Sandu:Felicitari primarului ales al Chisinaului, Andrei Nastase. Aceasta victorie a demonstrat ca uniti putem invinge

Presedinta PAS, Maia Sandu, l-a felicitat pe noul primar ales al Chisinaului, Andrei Nastase, cu victoria obtinuta in turul II al alegerilor anticipate din Capitala. Potrivit ei, orice victorie inseamna, inprimul rand, o mare responsabilitate.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea lui Igor Dodon privind legea anti-propaganda

Curtea Constitutionala a respins sesizarea lui Igor Dodon, care a solicitat examinarea constitutionalitatii prevederilor legii de modificare a Codului Audiovizualului, prin care se interzice transmisia programelor de televiziune si radio cu continut informativ, informativ-analitic, militar si politic adin Federatia Rusa, transmite IPN.

VIDEO Igor Dodon: Astazi incepem o etapa noua pentru capitala noastra

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a votat duminica, 3 iunie, pentru un primar profesionist, subliniind ca aceste alegeri sunt foarte importante pentru Chisinau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )