Libnet.ro
UNICEF

01:05

IGPR: 11 dosare penale pentru nerespectarea izolarii sau carantinei, in ultimele 24 de ore

România Liberă România Liberă,
IGPR: 11 dosare penale pentru nerespectarea izolarii sau carantinei, in ultimele 24 de ore

Politistii au intocmit, in ultimele 24 de ore, 11 dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolil. continuă pe România Liberă

366 de dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Un numar de 366 de dosare penale au fost intocmite prin structurile abilitate ale MAI pana in prezen.

Bucuresti: 200 de amenzi pentru nerespectarea ordonantelor si sase persoane cercetate penal pentru declaratii false

Politia Capitalei a anuntat ca 200 de bucuresteni au fost amendati, sambata, pentru lipsa documentelor de deplasare. Totodata politistii au intocmit dosare penale pentru sase persoane care au prezentat adeverinte emise de angajator, care s-au dovedit a fi false.

Cate dosare penale au fost deschise pe motiv de pandemie. Licu, mesaj catre procurori: E foarte putin. Binevoitorii ne acuza de salarii si pensii nesimtite

Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general, le-a cerut procurorilor sa finalizeze cat mai repede cele 340 de dosare care au legatura cu pandmeia. Traversam o perioada foarte complicata, in care ochii opiniei publice sunt atintiti asupra noastra, atat obiectiv cat si subiectiv gratie binevoitorilor care ne acuza de tot felul de lucruri, gen salarii si pensii nesimtite), le-a scris Licu procurilor, potrivit mesajului obtinut de Adevarul.

Controale in Capitala. Amenzi, dosare penale si hoti prinsi la furat din buzunare

Peste 8. 000 de romani au fost amendati in doar 24 de ore pentru ca nu au respectat restrictiile impuse de autoritati. in ultimele trei saptamani politia a aplicat amenzi de nu mai putin de 60 de milioane de euro. Controalele au continuat si sambata, in ajunul Floriilor si al Pastelui catolic, cand in Capitala, de exemplu, au fost prinsi si doi hoti de buzunare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )