Libnet.ro
UNICEF

17:30

IGPR: Bunuri contrafacute, in valoare de peste 22 milioane lei, confiscate in primele 9 luni ale anului

Adevărul Adevărul,
IGPR: Bunuri contrafacute, in valoare de peste 22 milioane lei, confiscate in primele 9 luni ale anului

Politia Romana, prin Directia de Investigare a Criminalitatii Economice, a intensificat, de la inceputul anului activitatile pentru prevenirea si descurajarea contrabandei si a comertului ilegal cu produse contrafacute. continuă pe Adevărul

Bunuri in valoare de peste 22 de milioane de lei, confiscate dupa controalele politistilor

Peste 1. 200 de dosare penale au fost intocmite in urma controalelor facute de politisti, de la inceputul acestui an, pentru prevenirea si descurajarea contrabandei si a comertului ilegal cu produse contrafacute. Valoarea bunurilor confiscate este de peste 22 de milioane de lei.

RADET a inregistrat in 2018 pierderi de circa 64 milioane lei, in principal din cauza conductelor vechi, care pierd caldura, si a apei de adaos

RADET a inregistrat in 2018 pierderi de circa 64 milioane lei, bani ce vor fi compensati de Primaria Capitalei, din bugetul propriu, potrivit unui proiect de hotarare adoptat la ultima sedinta de Consiliu General. Din cele 64 milioane lei, circa 50 milioane reprezinta pierderile de caldura suferite pe retea din cauza uzurii tehnologice si costul apei adaugate pentru a compensa apa care curge in pamant din cauza tevilor sparte. in 2017, RADET a avut pierderi financiare de 80 milioane lei.

CU 65,6% MAI MIC, LA NOUA LUNI Cadere abrupta a profitului BCR, pana la 348,8 milioane lei

Profitul net al BCR a scazut cu 65,6%, in primele noua luni ale acestui an fata de aceeasi perioada de anul trecut, pana la 348,8 milioane lei 73,6 milioane de euro). Potrivit reprezentantilor bancii, deprecierea rezultatelor financiare ale institutiei de credit vin ca urmare a constituirii unui provizion exceptional in cel de-al doilea trimestru din 2019, legat de activitatea BCR Banca pentru Locuinte, in pofida rezultatului operational solid, a cos-turilor scazute de risc si a performantelor ridicate pe toate liniile de business.

Black Friday 2019: Romanii vor cumpara online in valoare de 1,2 miliarde de lei, estimeaza PayU. Cat va fi cosul mediu de cumparaturi

PayU Romania estimeaza ca Black Friday isi va continua trendul ascendent, iar editia de anul acesta va aduce o crestere cu 25% a valorii tranzactiilor online comparativ cu anul trecut, ajungand la peste 360 milioane de lei. in acelasi timp, estimarile arata ca valoarea totala a cumparaturilor online, inclusiv achitate cu numerar la livrare, va inregistra o crestere similara.

BVB Lichiditate de 55 milioane lei, peste media zilnica a anului

Toate cosurile de actiuni ale Bursei de Valori Bucuresti BVB) au cunoscut deprecieri in sedinta de ieri, intr-o zi de tranzactionare in care valoarea schimburilor din Piata Principala a bursei noastre s-a ridicat la 55,24 milioane de lei, peste media zilnica a acestui an, de 40,1 milioane de lei.

ANSVSA: La 19,7 milioane lei se ridica despagubirile pentru pesta porcina, platite in Baragan

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 291 de localitati din 25 de judete, cu un numar de 956 de focare dintre care 16 focare in exploatatii comerciale si 6 focare in exploatatii de tip A). Conform ANSVSA, in judetul Calarasi, virusul mortal a afectat 2 exploatatii comerciale si peste 100 de mistreti.

BVB Rulaj de numai 17,8 milioane lei

Indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti BVB) a urcat ieri cu 0,33%, pana la 9. 713,66 puncte, un nou maxim post-criza anilor 2007-2008, intr-o sedinta in care rulajul a scazut pana 17,79 milioane de lei, mai putin de jumatate din lichiditatea medie zilnica a acestui an, de 40,16 milioane de lei.

Gabriela Firea despre traficul infernal din Bucuresti: Populatia a crescut la peste 4 milioane

Traficul foarte aglomerat este cea mai mare problema a Bucurestiului si s-a ajuns aici din cauza faptului ca populatia orasului a crescut la peste 4 milioane, a declarat primarul Gabriela Firea, joi, in cadrul unui interviu acordat DCNews. in aceste conditii, edilul spune ca problemele nu pot fi rezolvate peste noapte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )