Libnet.ro
UNICEF

08:30

IGSU poate aplica sanctiuni administrative celor care nu detin autorizatie de securitate la incendiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IGSU poate aplica sanctiuni administrative celor care nu detin autorizatie de securitate la incendiu

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) poate aplica, incepand de astazi, sanctiuni administrative beneficiarilor sau proprietarilor de constructii care ar trebui sa detina autorizatie de securitate la incendiu si nu au obtinut-o inca, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

incepand de astazi, IGSU aplica sanctiuni administrative celor care nu detin autorizatie de securitate la incendiu

IGSU poate aplica, incepand de duminica, sanctiuni administrative beneficiarilor sau proprietarilor de constructii care ar trebui sa detina autorizatie de securitate la incendiu si nu au obtinut-o inca.

Incepand de astazi, IGSU aplica sanctiuni administrative celor care nu detin autorizatie de securitate la incendiu

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) poate aplica, incepand de duminica, sanctiuni administrative beneficiarilor sau proprietarilor de constructii care ar trebui sa detina autorizatie de securitate la incendiu si nu au obtinut-o inca.

Incepand de duminica, IGSU aplica sanctiuni administrative celor care nu detin autorizatie de securitate la incendiu

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) poate aplica, incepand de duminica, sanctiuni administrative beneficiarilor sau proprietarilor de constructii care ar trebui sa detina autorizatie de securitate la incendiu si nu au obtinut-o inca, informeaza News. ro.

Rusia promite cetatenie celor care investesc peste 10 mil. dolari in Orientul Indepartat

Guvernul de la Moscova promite acordarea de cetatenie rusa in regim simplificat celor care investesc peste 10 milioane de dolari in Orientul Indepartat, noteaza Moscow Times.

Gabriela Firea a facut plangere penala impotriva celor care ar fi produs panica, la furtuna anuntata de ea

Primarul Gabriela Firea a facut o plangere penala la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, impotriva unor persoane care ar fi raspandit informatii false in ziua de 20 septembrie, cand era declarat cod galben, informeaza un comunicat al Primariei Capitalei.

Gabriela Firea a facut plangere penala impotriva celor care au raspandit informatii false in ziua codului galben in Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a depus la Parchet o plangere penala impotriva persoanelor care au raspandit informatii false in ziua de 20 septembrie, cand, Agentia.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )