Libnet.ro
UNICEF

12:00

Iisus revine pe Centrul Vechi. Drumul Crucii printre cocalari si printese

Adevărul Adevărul,
Iisus revine pe Centrul Vechi. Drumul Crucii printre cocalari si printese

Reprezentatia Drumul Crucii revine, in Saptamana Mare, in Centrul Vechi din Bucuresti. Printre saormerii si terase, Daniel Les - cel care-l intruchipeaza pe Iisus - parcurge drumul spre Golgota, in cazul de fata langa Hanul lui Manuc. continuă pe Adevărul

Cluburile din Centrul Vechi al Capitalei, controlate de politie

Politistii si inspectorii ITM au verificat, vineri seara, mai multe cluburi din Centrul Vechi al Capitalei. in trei dintre ele au gasit mai multe nereguli.

Controale la cluburile din Centrul Vechi al Capitalei

Mai multe cluburi din Centrul Vechi al Capitalei au fost verificate, joi seara, de politistii bucuresteni, de reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti ISU) si de inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca. Au fost date mai multe amenzi in valoare de totala de 11. 000 de lei.

VIDEOTarg de produse traditionale si ecologice organizat in Centrul Vechi din Baia Mare

35 de producatori maramureseni, cu o gama larga de produse, sunt prezenti la prima editie a Targului Traditional de Paste. Acesta se desfasoara in perioada 11-18 aprilie, in Centreul Vechi al municipiului Baia Mare, iar baimarenii pot sa cumpere produse alimentare ecologice si traditionale sau obiecte artizanale.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )