Libnet.ro
UNICEF

19:30

IKEA a luat decizia care intereseaza milioane de romani. Ce trebuie sa faci pentru a lua bani de la gigantul suedez

Playtech Playtech,
IKEA a luat decizia care intereseaza milioane de romani. Ce trebuie sa faci pentru a lua bani de la gigantul suedez

Persoanele care s-au plictisit de vechile lor dulapuri si mese de la IKEA, vor putea acum sa le revanda acum companiei suedeze, care la randul sau le va revinde sub forma de mobilier second-hand. IKEA a luat decizia care intereseaza milioane de romani Marti, cea mai mare companie de mobila din lume a anuntat ca, . continuă pe Playtech

Novak Djokovic sta 16 ore nemancat in fiecare zi! De ce a luat decizia radicala

Novak Djokovic a suferit o infrangere drastica duminica, in finala Roland Garros, scor 0-6, 2-6, 5-7, in fata lui Rafa Nadal. Ramane cu 17 titluri de Grand Slam, in vreme ce rivalii sai sunt la egalitate. Rafael Nadal si Roger Federer au cate 20. Dar Nole este vazut drept cel mai in forma dintre, iar .

Legea care afecteaza milioane de romani: Ce se va intampla de acum dupa o bataie in familie

Cel care savarseste violenta domestica nu va mai putea scapa de pedeapsa! Camera Deputatilor a adoptat un proiect de lege care prevede ca, in cazul infractiunilor de violenta domestica, impacarea dintre parti sa nu mai inlature raspunderea penala.

Alimentele care combat oboseala. Asta trebuie sa manance toti romanii care se simt epuizati

Nu doar stilul de viata si anumite boli fac ca organismul sa se epuizeze. dar si unele dezechilibre alimentare. Afla, asadar, care sunt alimentele pe care este bine sa le consumi cat mai des atunci cand esti obosit. Alimentele care combat oboseala Un organism care nu primeste nutrimentele necesare, corespunzatoare calitativ si cantitativ, experimenteaza mai .

Cum iti pui termopanul in regim de iarna ca sa nu intre frigul in casa. Toti romanii care stau la bloc trebuie sa o faca

Iarna se apropie, asadar este momentul sa te ocupi de trecerea geamurilor la regimul de iarna. Acest fapt trebuie executat inaine de inceperea gerurilor, pentru a evita patrunderea frigului in apartament in cea mai rece perioada a anului. Cum iti pui termopanul in regim de iarna ca sa nu intre frigul in casa Caldura din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3308 seconds )