Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ikea va plati 46 milioane dolari parintilor unui copil ucis de caderea unui dulap

Hotnews Hotnews,
 Ikea va plati 46 milioane dolari parintilor unui copil ucis de caderea unui dulap

Retailerul suedez de mobila Ikea va plati despagubiri de 46 milioane de dolari parintilor unui copil care a fost ucis de caderea unui dulap, in 2017, transmite BBC, preluat de Mediafax. continuă pe Hotnews

IKEA va achita 46 milioane de dolari despagubiri, dupa ce un copil a murit in SUA din cauza unei comode care a cazut peste el

Compania suedeza IKEA a dat acordul sa plateasca despaguburi in suma de 46 milioane de dolari unei familii din California, SUA, dupa ce un copil a murit ca urmare a prabusirii peste el a unei comode produse de IKEA.

Suma uriasa pe care o va plati Ikea parintilor unui copil ucis de caderea unui dulap

Ikea va plati despagubiri de 46 milioane de dolari parintilor unui copil care a murit in 2017, dupa ce un dulap a cazut peste el, informeaza BBC. Parintii micutului au transmis ca vor dona un milion de.

Ikea, despagubiri de 46 de milioane de dolari, dupa moartea unui copil. Cum s-a ajuns aici

Retailerul suedez de mobila Ikea va plati despagubiri in valoare de 46 de milioane de dolari dupa moartea unui copil in varsta de doi ani. Cum s-a ajuns aici? Ikea, despagubiri de 46 de milioane de dolari dupa moartea unui copil Istoricul retailerului suedez de mobila Ikea este stufos privind accidentele ce implica produsele acestora.

Afacerea dezvoltata de romani care te recunoaste dupa cum tastezi a primit o investitie de 7 milioane de dolari. Google, printre investitori

TypingDNA, o companie romaneasca care a inventat o tehnologie pentru a recunoaste persoanele dupa felul in care tasteaza, a primit o investitie totala de 7 milioane de dolari pentru a imbunatati adoptia typing biometrics la nivel mondial. Printre investitori se regaseste un fond de investitii creat de Google.

PRETUL RAZBUNARII: Iranienii, gata sa ofere 80 milioane dolari pentru CAPUL lui Donald Trump!

In timpul transmisiunii la televiziunea de stat a funeraliilor generalului Qasem Soleimani, moderatorul care a prezentat desfasurarea evenimentelor a facut un apel catre iranieni pentru strangerea a 80 de milioane.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )