Libnet.ro
UNICEF

19:30

Iker Casillas a suferit un infarct la antrenamentul lui FC Porto! Legendarul portar al nationalei Spaniei e in afara oricarui pericol

Adevărul Adevărul,
Iker Casillas a suferit un infarct la antrenamentul lui FC Porto! Legendarul portar al nationalei Spaniei e in afara oricarui pericol

Lumea fotbalului, si nu numai ea, e in stare de soc dupa ce Iker Casillas, capitanul nationalei Spaniei la CM 2010, a suferit un infarct la antrenament. continuă pe Adevărul

Iker Casillas a suferit un infarct la antrenamentul lui FC Porto! Legendarul portar al nationalei Spaniei e la spital

Lumea fotbalului, si nu numai ea, este in stare de soc dupa ce Iker Casillas, capitanul nationalei Spaniei la CM 2010, a suferit un infarct la antrenament.

Iker Casillas a suferit un infarct la antrenamentul lui FC Porto. Starea sa este stabila

Iker Casillas, 37 de ani, a suferit un infarct la antrenamentul de astazi al echipei FC Porto, a anuntat presa portugheza in urma cu scurt timp. Goalkeeper-ul a fost stabilizat si ar fi deocamdata in.

Iker Casillas (FC Porto) a suferit un infarct la antrenament - Portarul se afla in afara oricarui pericol

Portarul spaniol Iker Casillas a suferit un infarct, miercuri, la antrenamentul echipei FC Porto, el fiind transportat la spital si se afla in afara oricarui pericol, informeaza Marca.

Infarct suferit de Iker Casillas

Portarul spaniol Iker Casillas a suferit, miercuri, un infarct miocardic, dar din fericire este in afara oricarui pericol.

Iker Casillas, mesaj de pe patul de spital

Iker Casillas a trimis un mesaj plin de emotie, de pe patul de spital, dupa cea suferit un infarct. Goalkeeper-ul nu s-a simtit bine in timpul ultimului antrenament si a suferit un infarct. A fost.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )