Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ilfov: Toxiinfectie alimentara la aproape 200 de copii din Voluntari, dupa ce au luat masa de pranz la gradinite

B1 B1,
Ilfov: Toxiinfectie alimentara la aproape 200 de copii din Voluntari, dupa ce au luat masa de pranz la gradinite

Un numar de aproape 200 de copii si 19 adulti au reclamat simptome specifice unei toxiinfectii alimentare dupa ce au luat masa de pranz la gradinite din Voluntari. Astfel, Directia de Sanatate Publica. continuă pe B1

Toxiinfectie alimentara la aproape 200 de copii din Voluntari, dupa ce au luat masa de prnz la gradinite din Ilfov

Directia de Sanatate Publica Ilfov a demarat o ancheta dupa ce aproape 200 de copii si 19 adulti din mai multe gradinite din Voluntari au reclamat simptome specifice unei toxiinfectii alimentare, anunta Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat publicat vineri seara.

Ancheta a DSP Ilfov, dupa ce aproape 200 de copii si 19 adulti din gradinite din Voluntari s-au prezentat la spital cu toxiinfectie alimentara

Directia de Sanatate Publica DSP) Ilfov a demarat, vineri, o ancheta dupa ce aproape 200 de copii si 19 adulti din mai multe gradinite din Voluntari au ajuns la spitale din Capitala cu simptome ale unei toxiinfectii alimentare. Pacientii nu au necesitat internare si au primit tratament si recomandari de la medici. Unitatile respective raman inchise, iar reluarea activitatii va fi decisa de DPS.

Ancheta a DSP Ilfov, dupa ce aproape 200 de copii si 19 adulti din gradinite din Voluntari s-au prezentat la spital cu toxiinfectie alimentara

Directia de Sanatate Publica DSP) Ilfov a demarat, astazi, o ancheta dupa ce aproape 200 de copii si 19 adulti din mai multe gradinite din Voluntari au ajuns la spitale din Capitala cu simptome ale unei toxiinfectii alimentare, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii, dat publicitatii.

Aproape 200 de copii din Ilfov, suspecti de infectie cu salmonella

Aproape 200 de copii de la trei gradinite din Ilfov au ajuns la spital cu suspiciunea de infestare cu salmonella. Copiii se simteau rau, acuzau dureri de cap si de stomac, dar si varsaturi. Rodica Nassar,.

Imagini inedite cu Simona Halep. Sportiva a vizitat un spital pentru copii din Miami, incarcata de daruri - VIDEO

Simona Halep a vizitat, miercuri, Spitalul Baptist pentru copii din Miami. Sportivale-a facut micutilor o surpriza, aducandu-le jucarii si stand de vorba cu ei. intr-un filmulet postat pe.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )