Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ilie Carabulea, condamnat la 5 ani de inchisoare, a fost eliberat DUPA DOAR UN AN

B1 B1,
Ilie Carabulea, condamnat la 5 ani de inchisoare, a fost eliberat DUPA DOAR UN AN

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost eliberat din inchosare dupa ce a executat un an din cei cinci la care fusese condamnat in dosarul ASF Carpatica. Decizia este definitiva si executorie. Ilie Carabulea,. continuă pe B1

Afaceristul milionar Ilie Carabulea, liberat conditionat din inchisoare dupa aproape 1 an de detentie

Omul de afaceri Ilie Carabulea, proprietar al companiei de transport international de calatori Atlassib si al Bancii Carpatica, va fi liberat conditionat din inchisoare. Tribunalul Alba a decis, luni, 4 iunie, definitiv, ca afaceristul poate parasi Penitenciarul Aiud dupa aproape 1 an de la incarcerare.

Ilie Carabulea va fi eliberat conditionat. Decizia este definitiva

Ilie Carabulea, condamnat in vara anului trecut la cinci ani si sase luni de inchisoare in dosarul Carpatica, va fi eliberat, dupa ce Tribunalul Alba a respins luni contestatia formulata de DNA impotriva sentintei judecatoriei Aiud, care a decis liberarea conditionata a omului de afaceri, relateaza Mediafax.

Bistrita: Un barbat a fost decapitat dupa ce a fost lovit de tren(VIDEO)

Tragedie in Bistrita. Un barbat de 50 de ani a fost pur si simplu decapitat, dupa ce a fost lovit de un tren de calatori. Mecanicul nu a putut evita impactul si povesteste ca omul a aparut din spatele unor.

Fostul procuror Marius Vladoianu, condamnat la 3 ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Primea mita inclusiv in beciul casei sale

Marius Vladoianu, fostul procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, a fost arestat in anul 2015 pentru santaj si trafic de influenta. Magistratul a fost condamnat defintiv pe data de 30 mai la trei ani de inchisoare de judecatorii inalta Curte de Casatie si Justitie.

Rusia: Cadavrul unei fetite de sapte ani a fost gasit intr-un frigider

Cadavrul unei fetite, in varsta de sapte ani, a fost gasit intr-un frigider vechi pe o strada din Belovo, Rusia. Aceasta disparuse de acasa pe data de 29 mai, iar cadavrul a fost gasit sambata. Pe.

Un motociclist a fost arestat, dupa ce a lovit un politist si a patruns in Piata Sfatului din Brasov

Un motociclist din Bucuresti a fost arestat pentru 24 de ore de politistii brasoveni, dupa ce a intrat cu motorul printre pietoni si a lovit un agent al Politiei Locale, in Centrul Istoric. Politistul local,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )