Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ilie Carabulea, eliberat conditionat LA MAI PUTIN DE UN AN de cand a fost inchis in dosarul ASF Carpatica

B1 B1,
Ilie Carabulea, eliberat conditionat LA MAI PUTIN DE UN AN de cand a fost inchis in dosarul ASF Carpatica

Ilie Carabulea iese din inchisoare dupa ce a executat mai putin de un an din pedeapsa de 5 ani pe care o avea de executat in dosarul ASF Carpatica. Judecatoria Aiud a admis vineri cererea de liberare. continuă pe B1

Omul de afaceri Ilie Carabulea va fi liberat conditionat. Judecatoria Aiud a admis cererea dupa 10 luni de la sentinta de condamnare

Judecatoria Aiud a admis vineri, 20 aprilie 2018, solicitarea omului de afaceri Ilie Carabulea privind liberarea conditionata. Propunerea a fost inaintata de comisia de liberare conditionata din Penitenciarul Aiud.

Omul de afaceri Ilie Carabulea va fi liberat conditionat din penitenciar. Judecatoria Aiud a admis cererea dupa 10 luni de la sentinta de condamnare

Judecatoria Aiud a admis vineri, 20 aprilie 2018, solicitarea omului de afaceri Ilie Carabulea privind liberarea conditionata din penitenciar. Propunerea a fost inaintata de comisia de liberare conditionata din Penitenciarul Aiud.

Ilie Carabulea, aflat n detentie la Penitenciarul Aiud, afla vineri daca va fi liberat conditionat

Judecatoria Aiud urmeaza sa se pronunte vineri in dosarul privind cererea de liberare conditionata formulata de omul de afaceri Ilie Carabulea, condamnat in vara anului trecut la cinci ani de inchisoare in dosarul ASF- Carpatica si aflat in detentie la Penitenciarul Aiud, scrie Agerpres.

Povestea violatorului violat in inchisoare care s-a transformat in hot dupa ce a fost eliberat conditionat

Vasile Oprisan 26 de ani), din comuna suceveana Stroiesti, a fost retinut de politisti pentru ca a furat 300 de lei dintr-o poseta aflata intr-o masina lasata descuiata. in trecut, Oprisan a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru viol, fiind eliberat conditionat toamna trecuta. in perioada petrecuta dupa gratii, tanarul a fost la randul sau abuzat sexual de catre trei colegi de celula.

Constantin Codreanu afirma ca PUN ar fi sustinut-o pe Maia Sandu in alegeri, dar nu-l va sprijini si pe Andrei Nastase: A facut declaratii mai putin amiabile

Candidatul Partidului Unitatii Nationale la alegerile noi din municipiul Chisinau, Constantin Codreanu va ramane unionist in calitate de primar, daca va castiga scrutinul. Totodata, acest lucru nu inseamna ca va promova doar unionismul, dar isi propune sa dezvolte proiecte pentru chisinauieni. Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii Politica de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

Romanii au cu 1,1 miliarde de euro mai putin la Pilonul II din cauza nerespectarii graficului contributiilor

Nerespectarea graficului de crestere a contributiilor la pensiile administrate privat a dus la o acumulare mai mica cu 12,9% in conturile romanilor, in ultimii zece ani, impactul la nivelul Pilonulului II fiind de 1,1 miliarde de euro, potrivit prezentarii sustinute astazi de Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) in Comisia economica din Senat, inforemeaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )