Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ilie Carabulea si Marian Mirzac raman in arest

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ilie Carabulea si Marian Mirzac raman in arest

Omul de afaceri Ilie Carabulea si presupusul sau complice, Marian Mirzac, arestati preventiv pentru fapte coruptie, raman in detentie, a decis Tribunalul Bucuresti, care a admis cererea DNA de prelungire a masurii preventive. continuă pe Wall-Street Ro

Dosarul Carpatica. Ilie Carabulea si Marian Mirzac raman in arest

Omul de afaceri Ilie Carabulea sifostul director general al Carpatica Asig Marian Mirzac vor fi cercetati in continuare in arest dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au admis luni cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de prelungire a masurii arestului preventiv.

Ilie Carabulea si Marian Mirzac raman in arest: Instanta a prelungit masura preventiva

Omul de afaceri Ilie Carabulea si complicele sau Marian Mirzac, arestati preventiv pentru fapte de corptie, raman in detentie, a decis Tribunalul Bucuresti. Instanta a admis cererea DNAde prelungire a.

Ilie Carabulea si Marian Mirzac raman in arest

Tribunalul Bucuresti a decis pastrarea in detentie a omului de afaceri Ilie Carabulea si a complicelui sau, Marian Mirzac, ambii arestati preventiv pentru fapte de coruptie, precizeaza surse din presa.

Ilie Carabulea si Marian Mirzac, cercetati in dosarul Carpatica, raman in arest.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, luni, ca omul de afaceri Ilie Carabulea si complicele sau Marian Mirzac, arestati preventiv pentru fapte coruptie, raman in detentie, admitand, astfel, cererea DNA de prelungire a masurii preventive. Hotararea instantei nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti. In 29 ianuarie, Tribunalul Bucuresti a dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a Ilie Carabulea si Marian Mirzac, la propunerea procurorilor DNA .

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )