Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie si Ioana Nastase se vor casatori din nou departe de Romania: Va fi tot ceva intim, intre prieteni

B1 B1,
Ilie si Ioana Nastase se vor casatori din nou departe de Romania: Va fi tot ceva intim, intre prieteni

Ioana si Ilie Nastase au avut parte de o ceremonie religioasa restransa, dar acum isi mai doresc inca una departe de Romania. Cei doi au luat prin surprindere o tara intreaga in momentul in care au decis. continuă pe B1

Ilie si Iona Nastase se vor casatori din nou departe de Romania: Va fi tot ceva intim, intre prieteni

Ioana si Ilie Nastase au avut parte de o ceremonie religioasa restransa, dar acum isi mai doresc inca una departe de Romania. Cei doi au luat prin surprindere o tara intreaga in momentul in care au decis.

Premierul Ludovic Orban, dupa ce Nicusor Dan a fost sabotat din nou: Niste nesimtiti, care isi bat joc de Bucuresti de patru ani de zile, au ajuns sa considere Capitala mosia lor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a reactionat, vineri, la faptul ca Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a fost sabotat din nou in timpul unei conferinte de presa, care a fost marcata.

VIDEO Nicusor Dan, bruiat din nou la o conferinta de presa: Angajatii Primariei Sectorului 5, de pe masinile de salubrizare, au claxonat fara oprire

Nicusor Dan este din nou bruiat la o conferinta de presa. De data aceasta de angajatii Primariei Sectorului 5, de pe masinile de salubrizare, au claxonat fara oprire, astfel incat candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei sa nu se poata auzi. in intersectie era si un politist local al Primariei Sector 5, care nu a intervenit, desi linistea publica a fost perturbata. Primaria Sectorului 5 este condusa de Daniel Florea PSD).

Nicusor Dan, bruiat din nou la conferinta de presa. Evenimentul, intrerupt de echipele de salubrizare din Sectorul 5, a fost marcat de claxoane si motoare turate. Jurnalistii, stropiti cu dezinfectant (VIDEO)

Conferinta de presa desfasurata de Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a fost bruiata din nou. De aceasta data, evenimentul a fost marcat de claxoane si.

Nicusor Dan, bruiat din nou la conferinta de presa. Evenimentul, intrerupt de echipele de salubrizare din Sectorul 5 cu concursul Politiei Locale, a fost marcat de claxoane si motoare turate. Jurnalistii, stropiti cu dezinfectant (VIDEO)

Conferinta de presa desfasurata de Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a fost bruiata din nou. De aceasta data, evenimentul a fost marcat de claxoane si.

Lora mai ramane o perioada blocata in Bali. Zborul i-a fost anulat din nou (GALERIE FOTO-VIDEO)

Lora mai ramane o perioda in Bali, statiunea in care este blocata inca din luna martie, pentru ca tocmai a aflat astazi ca i s-a anulat zborul si de data aceasta. Vedeta abia astepta sa se intoarca.

Folosirea hidroxiclorochinei in tratarea pacientilor COVID-19, suspendata din nou de OMS

Utilizarea hidroxiclorochinei, medicament despre care se credea in urma cu citeva luni ca are efecte pozitive in tratarea COVID-19,a fost din nous suspendata de catre Organizatia Mondiala a.

Jador si Mario Fresh, din nou la Politie. De ce au fost chemati din nou cei doi in fata anchetatorilor

Jador si Mario Fresh sunt asteptati astazi sa ajunga in fata anchetatorilor din Constanta, potrivit unor surse. Cei doi ar trebui sa dea explicatii dupa ce weekend-ul trecut au fost atacati la iesirea dintr-un club din statiunea Mamaia.

Gigi Becali din nou in fata justitiei. Spune ca nu-si aminteste mare lucru

Patronul echipei FCSB a fost prezent, miercuri, la Curtea de Apel din Craiova intr-un proces care il vizeaza pe Adrian Mititelu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )