Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Nastase: Aveam mai multa incredere in Mihaela Buzarnescu. Ce spune despre inlocuirea ei cu Irina Begu

Adevărul Adevărul,
Ilie Nastase: Aveam mai multa incredere in Mihaela Buzarnescu. Ce spune despre inlocuirea ei cu Irina Begu

Fostul capitan nejucator al echipei Romaniei Ilie Nastase a declarat, sambata, ca nu ar trebui schimbata Mihaela Buzarnescu la meciul al patrulea de simplu, de duminica. continuă pe Adevărul

Ilie Nastase: Aveam mai multa incredere in Mihaela Buzarnescu

Fostul capitan nejucator al echipei Romaniei Ilie Nastase a declarat, sambata, ca nu ar trebui schimbata Mihaela Buzarnescu la meciul al patrulea de simplu, de duminica.

Cronica de la fata locului: Poveste cu final asteptat - Mihaela Buzarnescu, incordarea si victoria fara dubii a lui Caroline Garcia

Odata cu iesirea de pe teren a Simonei Halep, vraja pare sa fi disparut din Kindarena, nici macar galeria tricolora nereusind sa mai fie la acelasi nivel. Mihaela Buzarnescu a transmis incordare si teama de la primele schimburi, jucatoarea noastra parand coplesita de importanta partidei. Sportiva cu mare experienta, Caroline Garcia a profitat din plin de lacunele din exprimarea Mihaelei, iar victoria s-a conturat in doua seturi 6-3, 6-3). Dupa prima zi de intreceri, Franta si Romania se afla la egalitate, scor 1-1.

Mihaela Buzarnescu: Va fi un meci interesant cu Garcia. Este o jucatoare foarte agresiva

Mihaela Buzarnescu, a doua racheta a Romaniei, va evolua sambata, contra Carolinei Garcia, in al doilea meci al semifinalei de FedCup cu Franta. Buzarnescu este de parere ca partida va fi unul interesanta, precizand faptul ca Garcia este o jucatoare foarte agresiva.

Ar trebui inlocuita Mihaela Buzarnescu pentru meciul de duminica? Indiciul oferit de capitanul nejucator Florin Segarceanu

Mihaela Buzarnescu a primit credit la partida cu Cehia si acum cu Franta, in semifinalele Fed Cup, dar nu a reusit sa depaseasca momentul psihologic si a dezamagit.

Mihaela Buzarnescu, dupa ce a fost invinsa de Caroline Garcia: Am dat tot ce am putut si am luptat pana la ultima minge

Mihaela Buzarnescu a declarat, sambata, dupa infrangerea din confruntarea in fata Carolinei Garcia, ca a luptat pana la ultima minge, dar adversara sa a fost solida pe toata durata partidei.

Virginia Ruzici: Mihaela Buzarnescu a fost prea intimidata, ea nu are o experienta de mari evenimente

Virginia Ruzici a declarat ca Mihaela Buzarnescu nu are o experienta de mari evenimente si, din acest motiv, a fost intimidata in meciul cu Caroline Garcia.

Victima sigura! Mihaela Buzarnescu invinsa de Caroline Garcia in al doilea meci de simplu

Franta si Romania termina prima zi a semifinalei din Fed Cup la egalitate, scor 1-1, dupa ce Caroline Garcia a adus punctul pentru gazde in confruntarea cu Mihaela Buzarnescu.

LIVE TEXT Meciul doi al semifinalei Fed Cup dintre Franta si Romania! Caroline Garcia - Mihaela Buzarnescu

La Rouen, in fata a 5. 000 de spectatori, Mihaela Buzarnescu si Caroline Garcia se intalnesc acum in meciul secund al semifinalei de Fed Cup dintre Romania si Franta.

LIVE Fed Cup: Mihaela Buzarnescu - Caroline Garcia. Romania conduce cu 1-0 dupa primul meci!

Mihaela Buzarnescu o intalneste pe Caroline Garcia in al doilea meci de simplu din semifinala Franta - Romania, partida care se joaca pe zgura la Rouen.

Asa am trait Fed Cup: Caroline Garcia - Mihaela Buzarnescu 6-3, 6-3

Mihaela Buzarnescu a intalnit-o pe Caroline Garcia in al doilea meci de simplu din semifinala Franta - Romania, partida care se joaca pe zgura la Rouen.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )