Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ilie Nastase o avertizeaza pe Simona Halep: Daca o tine asa, a terminat-o cu tenisul

Adevărul Adevărul,
Ilie Nastase o avertizeaza pe Simona Halep: Daca o tine asa, a terminat-o cu tenisul

Ilie Nastase are un mesaj clar pentru Simona Halep, tenismena pe care nu s-a sfiit sa o si critice in trecut, mai ales cand nu a jucat pentru Romania la FedCup. continuă pe Adevărul

Ilie Nastase, avertisment ingrijorator pentru Simona Halep

Fostul mare tenismen Ilie Nastase priveste cu ingrijorare ceea ce face Simona Halep in debutul acestui sezon competitional.

Veste cumplita pentru Simona Halep: O poate termina cu tenisul!

Ilie Nastase, fostul numar unu mondial ATP, isi face griji in privinta starii fizice a Simonei Halep, care acuza din ce in ce mai des accidentari. Ea poate chiar sa termine cu tenisul. Ea trebuie sa se.

Simona Halep, dupa victoria cu Caroline Garcia: Abia astept sa intalnesc adversare dificile, asa pot vedea la ce nivel sunt

Simona Halep a ajuns, marti, in sferturile turneului WTA de la Sydney, ultima competitie inainte de startul Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Dupa victoria cu Caroline Garcia 34 WTA), Simona a precizat: Abia astept sa intalnesc adversare dificile, asa pot vedea la ce nivel sunt. Miercuri va fi prima ocazie pentru Halep, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Karolina Pliskova, locul 11 WTA si cap de serie numarul 5 la competitia australiana.

Reactia lui Ilie Nastase dupa ce a fost reclamat la DNA

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a avut o reactie dura dupa ce a fost reclamat la Directia Nationala Anticoruptie sub acuzatia ca a comis mai multe nereguli financiare in perioada in care a fost peresedintele Federatiei.

Reactia lui Ilie Nastase dupa ce a fost reclamat la DNA

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a avut o reactie dura dupa ce a fost reclamat la Directia Nationala Anticoruptie sub acuzatia ca a comis mai multe nereguli financiare in perioada in care a fost peresedintele Federatiei.

LIVESCORE Turneul WTA de la Sydney, lupta pentru finala. Simona Halep vs Svetlana Kuznetsova se va juca joi, nu inainte de ora 07:00

Simona Halep joaca joi dimineata cu jucatoarea de tennis din Rusia Svetlana Kuznetsova, numarul 25 in lume. Daca o invinge, romanca ajunge in in finala turneului WTA de la Sydney. Meciul incepe joi dimineata, nu inaine de ora 7. 00, ora Romaniei. Confruntarea va fi in direct pe Digisport 2 si LiveScore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Turneul WTA de la Sydney, lupta pentru finala. Simona Halep vs Svetlana Kuznetsova se va juca joi, nu inainte de ora 07:30

Simona Halep joaca joi dimineata cu jucatoarea de tennis din Rusia Svetlana Kuznetsova, numarul 25 in lume. Daca o invinge, romanca ajunge in in finala turneului WTA de la Sydney. Meciul incepe joi dimineata, nu inaine de ora 7. 30, ora Romaniei. Confruntarea va fi in direct pe Digisport 2 si LiveScore pe HotNews. ro.

SIMONA HALEP-SVETLANA KUZNETOVA. Probleme mari cu ploaia la Sydney

Meciul Simona Halep-Svetlana Kuznetova de la Sydney a fost suspendat din cauza ploii, anunta GSP, la scorul de 5-4 pentru romanca, in primul set. in aceste momente, oficialii.

VIDEO WTA Sydney: Simona Halep - Karolina Pliskova 6-4, 7-5/ In semifinale, dupa un meci de lupta - Spiridusul Simona

In fata unui adversar net superior la capitolul forta, Simona Halep a jucat foarte bine tactic, incercand sa o plimbe pe Karolina Pliskova pe tot terenul si sa o oblige sa loveasca in mare parte din deplasare. Partida a fost una dura, cu multe schimburi violente, insa forta interioara si jocul de picioare au ajutat-o pe Halep sa se impuna in doua seturi, scor 6-4, 7-5, dupa o ora si 38 de minute de joc. In semifinalele turneului Premier de la Sydney, Simona o va intalni pe Svetlana Kuznetsova, din Rusia.

Simona Halep, prima victorie in 2016

Simona Halep a castigat primul meci din noul an, impunandu-se cu 6-4, 2-6, 6-1 in fata jucatoarei Caroline Garcia din Franta, in optimile turneului de la Sydney. Simona Halep este principala favorita a turneului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )