Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ilie Nastase, despre Simona Halep: Nu pot sa o antrenez, iar iau amenzi, sar la arbitri, ma enervez

Hotnews Hotnews,
 Ilie Nastase, despre Simona Halep: Nu pot sa o antrenez, iar iau amenzi, sar la arbitri, ma enervez

Fostul tenismen Ilie Nastase a explicat in stilul caracteristic de ce nu o poate antrena pe Simona Halep. Desi, potrivit fostului numar 1 ATP, liderul WTA nu mai are nevoie de antrenor, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Darren Cahill, despre Simona Halep: Nu ia bani de la Federatia Romna pentru a juca la FedCup

Antrenorul Darren Cahill a vorbit, intr-un interviu pentru WTA, despre cele mai mai frumoase momente petrecute alaturi de Simona Halep in cei 4 ani de colaborare. Australianul a laudat-o pentru ca-si ajuta colegii in circuit si pentru cum a depasit presiunile de a castiga primul turneu Grand Slam.

BOMBA BOMBELOR! ILIE NASTASE s-a casatorit in SECRET? BRIGITTE e la pamant

Ilie Nastase a fost in centrul atentiei, in acest weekend, dupa ce s-a zvonit ca s-ar fi casatorit cu iubita lui mai tanara, Ioana Simion. Ilie Nastase si frumoasa Ioana Simion s-au casatorit.

S-a casatorit Ilie Nastase in secret? Misterul, elucidat de un primar

Statiunea Slanic Moldova, din judetul Bacau, va avea in curand un Centru de pregatire sportiva. Iar acesta ar putea sa-i poarte numele fostului mare tenismen, Ilie Nastase. De altfel, Nasty, cum era.

Simona Halep a vorbit despre despartirea de Darren Cahill si despre planurile ei de viitor: Nu exista un plan B!

Simona Halep a intrerupt colaborarea cu Darren Cahill, care are nevoie de un an in care sa fei alaturi de familia sa.

Ilie Nastase, in stare de SOC: O femeie a fost accidentata MORTAL

Ilie Nastase este in stare de soc. O femeie a murit sub rotile trenului in care se afla si fostul mate tenismen roman, transmite RTV. Centrul Infotrafic informeaza ca trenul circula pe ruta.

Ilie Nastase, iN STARE DE SOC! A MURIT in urma cu PUTIN TIMP

Ilie Nastase este in stare de soc. O femeie a murit sub rotile trenului in care se afla si fostul mare tenismen roman, transmite RTV. Centrul Infotrafic informeaza ca trenul circula pe ruta.

Ilie Nastase iNDRAGOSTIT NEBUNESTE! Ce gest NEOBISNUIT a facut pentru iubita mai tanara cu 30 de ani (FOTO)

Ilie Nastase, in varsta de 72 de ani, se simte din nou tanar datorita noii sale iubite care este cu 30 de ani mai tanara. Astfel, fostul tenismen a facut un gest nebunesc si facut un tatuaj, pe.

Ilie Nastase, iNDRAGOSTIT NEBUNESTE! Ce gest NEOBISNUIT a facut pentru iubita mai tanara cu 30 de ani (FOTO)

Ilie Nastase, in varsta de 72 de ani, se simte din nou tanar datorita noii sale iubite care este cu 30 de ani mai tanara. Astfel, fostul tenismen a facut un gest nebunesc si facut un tatuaj, pe.

Gesturi nebunesti ale lui Ilie Nastase pentru iubita mai tanara cu 30 de ani. Ce a facut fostul mare jucator de tenis

La cei 72 de ani pe care i-a implinit anul acesta, Ilie Nastase da senzatia ca traieste din nou perioada tineretii si se declara indragostit.

ADEVARATUL motiv al despartirii dintre SIMONA HALEP si DARREN CAHILL! Da, este vorba despre o FEMEIE! Totul a iesit la iveala

Antrenorul Darren Cahill a decis sa puna capat colaborarii cu Simona Halep, dorind sa fie mai mult timp alaturi de sotia sa Victoria si de cei doi copii, Tahlia si Benjamin. As vrea sa anunt ca eu si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )