Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Nastase, despre succesul Simonei Halep: Cele sapte victorii ale Mariei Sarapova nu mai conteaza

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase, despre succesul Simonei Halep: Cele sapte victorii ale Mariei Sarapova nu mai conteaza

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a declarat, miercuri, dupa prima victorie a Simonei Halep in fata Mariei Sarapova, ca infrangerile suferite in trecut nu mai conteaza. Cele. continuă pe Antena3

Ilie Nastase o aduce pe Simona Halep cu picioarele pe pamant. Ce crede fostul numar 1 mondial despre acest succes

Victoria Simonei Halep in fata Mariei Sarapova nu l-a entuziasmat pe Ilie Nastase, care remarca un aspect important pentru jucatoarea noastra.

Cum a decurs prima intalnire dintre Ilie Nastase si Nadia Comaneci: I-am spus imediat sa faca asta!

Ilie Nastase si Nadia Comaneci, doi dintre cei mai cunoscuti sportivi din istoria Romaniei, s-au vazut prima data acum mai bine de patru decenii.

Ion Tiriac a facut un comentariu ironic la adresa Simonei Halep. Ce a spus dupa ce Halep a reusit sa o elimine pe Sarapova

Simona Halep, locul 2 WTA, a reusit sa o elimine pe Maria Sharapova, locul 104 WTA, in turul III de la Beijing, scor 6-2, 6-2. Dupa meci, Ion Tiriac a facut un comentariu ironic la adresa jocului.

Daria Kasatkina a invins-o pe Agnieszka Radwanska si va fi adversara Simonei Halep in sferturi la China Open. E momentul revansei

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua cu sportiva Daria Kasatkina in sferturi la China Open, dupa ce rusoaica a trecut de sportiva poloneza Agnieszka Radwanska, scor 4-6, 7-5, 6-2.

Prima reactie a Mariei Sharapova dupa umilinta indurata in fata Simonei Halep: A fost foarte agresiva...

Maria Sharapova a recunoscut, cu fair-play, caSimona Halep a invins-o meritat, scrie Libertatea. A facut un meci incredibil, poate cel mai bun pe care l-a jucat impotriva mea in toate.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a surclasat-o pe Maria Sarapova. Ce a simtit in timpul partidei cu rusoaica

Simona Halep a obtinut prima victorie in fata Mariei Sarapova, scor 6-2, 6-2, depasind un complex pe care il avea in fata rusoaicei.

Reactia Simonei Halep cand a aflat ca joaca iar impotriva Mariei Sarapova: Tiriac mi-a spus

Simona Halep a declarat, marti, ca omul de afaceri Ion Tiriac i-a urat sa joace din nou cu Maria Sarapova, la China Open. Poate pot sa castig de data aceasta, a adaugat.

Moment important in cariera Simonei Halep. Ce reprezinta calificarea din fata Magdalenei Rybarikova, de la Beijing

Simona Halep este in turul al treilea la Beijing, dupa ce a trecut de slovaca Magdalena Rybarikova, care s-a retras in setul doi.

WTA Beijing: Meciul Simonei Halep cu Magdalena Rybarikova a fost amanat - Se va disputa marti

Ploaia a dat peste cap planurile organizatorilor turneului Premier Mandatory de la Beijing, iar meciul dintre Simona Halep 2 WTA) si Magdalena Rybarikova 28 WTA), din turul doi, a fost amanat pentru ziua de marti.

China Open: Muguruza a fost eliminata, meciul Simonei Halep se joaca maine

Ploaia a dat peste cap programul de la China Open. Programata initial de la ora 13. 30, partida dintre Simona Halep si Magdalena Rybarikova se va disputa maine.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )