Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ilie Nastase, dezvaluri despre decizia radicala luata de Simona Halep

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase, dezvaluri despre decizia radicala luata de Simona Halep

Ilie Nastase a vorbit despre situatia Simonei si a explicat de ce a jucat Simona desi nu era in plenitudinea fortelor. A acceptat prea multe turnee. Daca ar fi fost suta la suta dupa ea, nu ar fi. continuă pe Antena3

Brigitte si Ilie Nastase au divortat

Brigitte si Ilie Nastase au divortat luni. Brigitte va pastra numele de Nastase si dupa divort. Cei doi erau casatoriti de mai bine de cinci ani. Admite cererea comuna formulata de petenta NASTASE .

Dovada divortului dintre Brigitte si Ilie Nastase! Mentiune speciala in minuta instantei: Bruneta a obtinut ce voia

Cuplul Brigitte Ilie Nastase este istorie! Cei doi au divortat oficial. Bruneta va pastra insa numele marelui tenismen, se arata in minuta instantei. Admite cererea comuna formulata de petenta.

Iubita lui Ilie Nastase a comis-o in public! Bruneta, surprinsa de paparazzii Spynews.ro in timp ce incalca legea! Nasty a fost de fata

Incredibil, dar adevarat! intr-o singura zi, iubita lui Ilie Nastase a incalcat legedea de doua ori! Fostul tenismen a fost de fata, dar nu a intervenit! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews. ro sunt.

Au mintit pe toata lumea! Brigitte si Ilie Nastase nu au divortat! Ce s-a intamplat in realitate

Au mintit pe toata lumea! Brigitte si Ilie Nastase nu au divortat! Ce s-a intamplat in realitate. Citeste mai mult.

Ilie Nastase dezvaluie cine a obligat-o pe Simona Halep sa joace la Beijing, desi avea probleme cu spatele

Simona Halep a abandonat in turul I al turneului de la Beijing, din cauza unor probleme la spate, care au impiedicat-o sa mai joace.

Dragnea, despre decizia de condamnare la inchisoare cu executare: Nu mai am asteptari de la acest recurs. Cel putin in ceea ce ma priveste, justitia este oarba

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca nu mai are asteptari legat de apelul la decizia de condamnare a sa la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, el sustinand ca, cel putin in ceea ce il priveste, justitia este oarba. Eu sa ma mai duc cu credinta ca in Romania nu poti fi condamnat nevinovat, nu, a sustinut liderul PSD.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2706 seconds )