Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Ilie Nastase, din nou fata-n fata cu Politia. Avocata fostului jucator de tenis: I s-a admis cererea de a studia dosarul

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase, din nou fata-n fata cu Politia. Avocata fostului jucator de tenis: I s-a admis cererea de a studia dosarul

Ilie Nastase a fost din nou fata-n fata cu Politia. Fostul jucator de tenis a fost la Brigada Rutiera sa-si consulte dosarul. Motivul vizitei la Politie a fost acela ca procurorul care instrumenta. continuă pe Antena3

Ilie Nastase, un NOU SCANDAL in trafic! Brigitte Sfat l-a dat cu FORTA jos din masina (VIDEO)

Scandalurile se tin lant de Ilie Nastase. Dupa episodul in care a fost surprins la volan sub influenta bauturilor alcoolice, fostul mare tenismen a avut parte de un nou moment incredibil, in timp ce se afla in.

Ilie Nastase, vizita la Brigada de Politie Rutiera: Fostul tenismen, la un pas sa fie amendat de politisti(VIDEO)

Fostul tensimen, Ilie Nastase, a ajuns luni la sediul Politiei Rutiere din strada Udriste, unde era sa fie amendat pentru. trecere pe culoarea rosie a semaforului, informeaza B1 TV. Fostul sportiv a.

Cristian Pomohaci, prins din nou intr-o ipostaza nefireasca!

Fostul preot Cristian Pomohaci a calcat din nou pe bec si va ajunge iarasi in fata judecatorilor, in speranta ca va avea parte de mila acestora. Citeste continuarea pe.

CURS VALUTAR. Euro creste din nou

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat vineri un curs de referinta de 4,6315 lei/euro, in crestere cu 0,09% fata de nivelul atins joi. Joi, euro a scazut la 4,6273 lei. Dolarul american, cotat.

Deputatul Doru-Petrisor Coliu (PMP): PSD este din nou autorul unei clare sfidari a legilor stabilite in consens de tarile membre UE

Deputatul PMP Doru-Petrisor Coliu reactioneaza dupa ce primarul Criaovei s-a intalnit cu edilul din Roma pentru a discuta cu privire la cei 250 de romi cazati intr-o tabara situata langa Roma Potrivit.

Este atat de sensibil... Din pacate, ANDREEA MARIN este din nou in LACRIMI...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarelesale. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta, si o.

Lucian Onea si Mircea Negulescu, din nou la Parchetul General, dupa miscarea-surpriza a sefei interimare DNA

Fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, si fostul procurorMircea Negulescu au ajuns din noula Parchetul General, vineri dimineata, pentru a fi audiati. Asta in contextul in care sefa interimara a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )