Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Nastase a facut apel la suspendarea primita din partea Federatiei Internationale de Tenis

Hotnews Hotnews,
 Ilie Nastase a facut apel la suspendarea primita din partea Federatiei Internationale de Tenis

Capitanul nejucator echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a facut apel la suspendarea de peste trei ani dictata de ITF dupa incidentele din luna aprilie, de la Mamaia, unde a avut loc intalnirea cu Marea Britanie, informeaza BBC. continuă pe Hotnews

Ilie Nastase a facut apel impotriva suspendarii primita din partea ITF

Ilie Nastase a depus apel impotriva suspendarii dictate de Federatia Internationala de Tenis ITF) impotriva sa, potrivit BBC, citat de Agerpres. Apelul capitanului nejucator al echipei de Fed Cup.

Ilie Nastase a facut apel la suspendarea ITF

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a facut apel la suspendarea de trei ani dictata impotriva sa de Federatia Internationala de Tenis in urma scandalului de la partida cu Marea Britanie din Fed Cup.

Decizie de ultima ora luata de Ilie Nastase. Fostul jucator de tenis a depus apel impotriva suspendarii dictate de Federatia Internationala de Tenis

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a depus apel impotriva suspendarii dictate de Federatia Internationala de Tenis ITF) impotriva sa, a anuntat joi BBC. Luna.

Serena Williams nu-l uita pe Ilie Nastase si are un mesaj dur pentru el: Nu te lua de mine, nu te lua de copilul meu!

Serena Williams, care urmeaza sa nasca in perioada urmatoare, nu a uitat afirmatiile lui Ilie Nastase facute acum cateva luni.

Serena Williams, mesaj transant pentru Ilie Nastase

Serena Williams, insarcinata in opt luni, a vorbit intr-un interviu despre declaratiile sportivului roman Ilie Nastase facute la adresa sa in primavara acestui an. intrebata.

O noua lovitura pentru Cristian Boureanu din partea fostei sotii: Am reusit sa obtinem consimtamantul de terapie prin instanta, desi domnul Boureanu s-a opus

Dupa ce Cristian Boureanu, abia iesit din inchisoare, a fost contrazis de fiica sa ca s-ar fi impacat si ca s-ar fi mutat din nou cu el, fostul politician a primit o noua lovitura din partea mamei.

Serena Williams, noi remarci la adresa lui Ilie Nastase. Ce spune fostul lider mondial despre conflictul cu tenismenul roman (FOTO)

Serena Williams a anuntat ca va reveni in circuitul WTA la inceputul anului viitor, la Australian Open. Sportiva din Statele Unite va reveni la doar trei luni dupa ce va aduce pe lume pe primul sau.

Serena Williams, noi remarci la adresa lui Ilie Nastase. Ce spune fostul lider mondial despre conflictul cu tenismenul roman (FOTO + VIDEO)

Serena Williams a anuntat ca va reveni in circuitul WTA la inceputul anului viitor, la Australian Open. Sportiva din Statele Unite va reveni la doar trei luni dupa ce va aduce pe lume pe primul sau.

Presedintele Maduro a ordonat exercitii militare in Venezuela, ca raspuns la avertismentele venite din partea SUA

Presedintele din Venezuela, Nicolas Maduro, a ordonat organizarea de exercitii de aparare in intreaga tara, ca reactie la afirmatia omologului sau american, Donald Trump, ca nu este exclusa o optiune militara a SUA in Venezuela.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )