Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Nastase se retrage din politica

Adevărul Adevărul,
Ilie Nastase se retrage din politica

Fostul tenisman Ilie Nastase, fost candidat din partea UNPR la alegerile din 26 mai pentru Parlamentul European, isi anunta vineri iesirea definitiva din politica. continuă pe Adevărul

Ilie Nastase se retrage definitiv din politica

Fostul tenisman Ilie Nastase, care a candidat din partea UNPR la alegerile din 26 mai pentru Parlamentul European, isi anunta, astazi, iesirea definitiva din politica.

Breaking News. Ilie Nastase se retrage definitiv din politica

Fostul tenisman Ilie Nastase, fost candidat din partea UNPR la alegerile din 26 mai pentru Parlament.

Ilie Nastase, anunt SOC: Am lipsit o vreme, m-am gandit si e timpul sa MA RETRAG! - Ce se intampla in viata fostului mare tenismen

Dupa infrangerea usturatoare de la alegerile europarlamentare, fostul tenismen Ilie Nastase, membru UNPR, a ajuns la concluzia ca este cazul sa se retraga din viata politica. Buna tuturor. Am lipsit o.

Ilie Nastase isi anunta retragerea din politica

Ilie Nastase, fost candidat din partea UNPR la alegerile din 26 mai pentru Parlamentul European, isi anunta iesirea definitiva din politica. Buna tuturor. Am lipsit o vreme - mi-am luat putin timp dupa aleg.

Doliu in presa din Romania. Fostul jurnalist sportiv Constantin Alexe a murit

Constantin Alexe s-a stins din viata! Asociatia Presei Sportive a transmis un ultim mesaj pentru omul din spatele jurnalistului de exceptie. Constantin Alexe a murit Constantin Alexe s-a nascut pe data de 2 noiembrie a anului 1934, in Ploiesti. Acesta a urmat cursurile Facultatii de Ziaristica si a Facultatii de Filosofie si Socilologie si s-a [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )