Libnet.ro
UNICEF

13:01

Ilie Nastase rupe tacerea. Tot adevarul despre averea si conturile sale bancare este aici

Playtech Playtech,
Ilie Nastase rupe tacerea. Tot adevarul despre averea si conturile sale bancare este aici

Dupa ce s-a zvonit ca este falimentar, Ilie Nastase rupe tacerea. Fostul mare tenismen spune tot adevarul despre averea si conturile sale bancare. Ilie Nastase, despre averea sa in ultima perioada, ziarele de scandal au scris despre faptul ca Nasty nu o duce deloc bine din punct de vedere financiar, acesta fiind in pragul falimentului. continuă pe Playtech

Ioana Nastase rupe tacerea. Cum a batut-o Ilie, de fapt: Pentru ca nu stiam daca mai ies vie, am chemat politia

Ioana Nastase rupe tacerea si spune totul despre scandalul momentului. Bruneta a povestit cum a batut-o Ilie, de fapt, iar detaliile sunt incredibile. Ioana, despre bataia primita de la Ilie Nastase in urma cu o saptamana, Ioana Nastase suna disperata la 112 aceasta spunandu-le celor de la serviciul de urgenta ca este foarte speriata pentru .

Ilie Nastase rupe tacerea in scandalul momentului. Ce s-a intamplat in seara in care sotia sa a sunat la 112

Avem prima reactia lui Ilie Nastase vizavi de scandalul legat de faptul ca si-ar fi agresat sotia. Fostul tenismen ne-a dezvaluit in exclusivitate ce s-a intamplat in seara in care Ioana Nastase a sunat la 112 pentru a putea iesi din casa.

Ioana, detalii socante despre bataia incasata de la Ilie Nastase: Nu stiam daca mai ies vie! Ce spune despredivort

Inceputul noului an s-a lasat cu peripetii pentru cuplul format din Ioana Simion 45 de ani) si Ilie Nastase 74 de ani).

Adevarul despre noua tulpina de covid-19. Streinu-Cercel rupe tacerea despre cum actioneaza

Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea si spune adevarul despre noua tulpina de covid-19. Medicul explica exact cum actioneaza virusul din Marea Britanie. Cum actioneaza noua tulpina de covid-19 Medicul Adrian Streinu-Cercel spune adevarul despre noua tulpina de covid-19. Profesorul de la Institutul Matei Bals a dezvaluit ca, in Romania, ar putea exista mult mai multe persoane .

Ce au inceput sa faca artistii pentru bani, in pandemie. Mihai Traistariu rupe tacerea

Anul 2020 a fost ireal de greu pentru toata lumea, exceptie facand cei cu bani. in Romania, printre cei afectati se numara si artistii. Acum, Mihai Traistariu rupe tacerea despre situatiile financiare ale multor colegi de breasla. Ce au inceput sa faca artistii pentru bani, in pandemie, veti afla in randurile ce urmeaza. Artistii din .

Data ireala la care Romania scapa de masca de protectie. Streinu-Cercel rupe tacerea

Astazi a inceput in tara noastra vaccinarea anti-coronavirus cu a doua doza de vaccin de la Pfizer pentru angajatii din spitale, primii care, de altfel, s-au vaccinat, in Romania. Data ireala la care Romania scapa de masca de protectie Medicul Adrian Streinu-Cercel a facut si afirmatii despre masca de protectie, in contextul vaccinarii, spunand ca .

Ce a patit Cristina Spatar de cand s-a aflat cine e iubitul ei. Artista rupe tacerea

Desi are de patru ani are o relatie frumoasa cu un barbat care o iubeste si o respecta, diferenta de varsta dintre cei doi nu este de nebagat in seama. Cristina Spatar dezvaluie ce se intampla in relatia sa de cand s-a aflat cine e iubitul ei. Cristina Spatar se iubeste cu un barbat mai .

Lovitura dura pentru Ilie Nastase. Unul din secretele rusinoase au iesit la iveala dupa bataia data Ioanei

Este lovitura dura pentru Ilie Nastase. Unul din secretele rusinoase au iesit la iveala dupa bataia data Ioanei. Ce se intampla cu fostul numarul 1 WTA, cititi in articolul de mai jos. S-a aflat secretul lui Ilie Nastase. Ce se intampla cu firmele fostului jucator de tenis Ilie Nastase a primit o lovitura dura. S-a .

Rasturnare de situatie intre Ioana si Ilie Nastase. Acum e clar, a facut anuntul in direct la TV

Cuplul Ioana si Ilie Nastase au avut un inceput de an tumultuos. Gelozie, scandal, plecat de-acasa, cam asa au inceput cei doi anul 2021. Deja se punea problema despartirii definitive intre cei doi. Aseara la XNS, Dan Capatos a facut lumina in scandalul inceputului de an. Ioana si Ilie Nastase s-au impacat, a fost anuntul .

DigiSport: Ilie Nastase, la un pas de faliment? Aproape toate firmele sale au sucombat Ce datorie are la banca

Dupa scandalul in care si-ar fi batut ultima sotie, problemele se tin scai de Ilie Nastase 74 de ani).

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )