Libnet.ro
UNICEF

17:00

ILIE NASTASE sare la gatul adversarei lui HALEP! A bagat FRICA in americanca: Asta i-am transmis

B1 B1,
ILIE NASTASE sare la gatul adversarei lui HALEP! A bagat FRICA in americanca: Asta i-am transmis

Ilie Nastase a reactionat dupa declaratia oferita de adversara lui Simona Halep in finala de la Roland Garros, americanca Sloane Stephens. Niciun avantaj pentru Halep pentru ca eu am un titlu, iar ea nu. continuă pe B1

Ilie Nastase a sunat-o pe Simona Halep. Ce sfat i-a transmis sportivei

Ilie Nastase a declarat, inaintea marii finale dintre Simona Halep si Sloane Stephens, ca nu vede cine o poate bate pe Halep, daca ea joaca la fel ca in meciul cu Muguruza. Dupa meciurile cu Kerber si.

Ilie Nastase o sfatuieste pe Simona Halep inaintea finalei de la Roland Garros: Sa nu se enerveze

Calificata pentru a treia oara in cariera in finala de la Roland Garros, Simona Halep este vazuta mare favorita in fata lui Sloane Stephens din Statele Unite.

Lasat fara permis de conducere, Ilie Nastase a apelat la bicicleta: Detaliul care poate atrage atentia politistilor (FOTO)

Dupa ce s-a ales cu permisul suspendat si cu doua dosare penale pentru ca a condus sub influenta alcoolului si a facut scandal cu politia, Ilie Nastase este nevoit sa se deplaseze cu bicicleta. Acesta a.

Brigitte Sfat vorbeste despre scandalul in care a fost implicat Ilie Nastase - VIDEO

Brigitte Sfat a vorbit despre incidentul in care Ilie Nastase a fost incatusat de Politie. As fi vrut sa ii spun pe moment mai multe, dar am aflat ca ii murise sora lui si am incercat sa fiu altaturi.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )