Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon. Ce ar face daca ar fi antrenorul Simonei

Playtech Playtech,
Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon. Ce ar face daca ar fi antrenorul Simonei

Ilie Nastase, singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, este sigur ca Simona Halep va iesi victorioasa din lupta. Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon Ilie Nastase a declarat, joi, intr-un interviu pentru Digisport, ca Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca . continuă pe Playtech

Simona Halep prefateaza finala cu Serena Williams: Respect enorm tot ce a realizat ea, dar acum ma simt mai puternica mental in fata ei

Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, joi, ca finala cu Serena Williams va fi o mare provocare, dar a invatat din confruntarile cu jucatoarea americana ca are o sansa si acum se simte mai puternica mental fata de cum era la meciurile precedente. Ea a mai afirmat ca faptul ca va juca in ultimul act este un vis devenit realitate pentru mama sa si a mentionat, glumind, ca se va arunca in Tamisa indiferent de rezultat. Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata eiSimona Halep, in finala la Wimbledon 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil .

Simona Halep, despre finala cu Serena Williams: Ma simt mai puternica mental sa o infrunt

Simona Halep a declarat ca se simte mai puternica mental pentru marea provocare de a juca sambata impotriva Serenei Williams in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, relateaza.

Fabulos! Simona Halep in finala de la Wimbledon

Dupa 43 de ani de asteptare Romania are un nou reprezentant in finala de simplu de la Wimbledon. Ilie Nastase a jucat doua finale, in 1972 si 1976, iar acum este randul pentru Simona Halep sa lupte pentru trofeul pus in joc, unul dintre cele mai ravnite din tenisul mondial.

BREAKING NEWS. Simona Halep, in FINALA la Wimbledon

Simona Halep 27 de ani, locul 7 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, dupa ce a i.

Ce cota are Simona Halep la castigarea trofeului de la Wimbledon

Simona Halep este in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, acolo unde o va intalni azi, pe chienzoaica Shuai Zhang.

Simona Halep S-A CALIFICAT pentru PRIMA DATA in FINALA de la Wimbledon! A fost cel mai bun meci pe iarba, din cariera!

Simona Halep 7 WTA) a ajuns, joi, in finala turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut in sferturi dejucatoarea ucraeniana,Elina Svitolina 8 WTA) cu 6-1 si 6-3. Anterior, Simona Halep a trecut.

PREMIERA: Simona Halep, calificata in finala turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, astazi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3.

VIDEO Simona Halep, in finala la Wimbledon (6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil

Hotarare, deplasare incredibila, unghiuri din cartea de geometrie, rautate, concentrare, 26 de lovituri castigatoare, impecabila din punct de vedere tactic. Simona Halep a dominat-o categoric pe Elina Svitolina si a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon 6-1, 6-3, dupa o ora si 12 minute). Este pentru a cincea oara in cariera in care Simona ajunge in ultimul act al unui Grand Slam de trei ori la Roland Garros si o data la Australian Open). Pentru marele trofeu de la All England Club, Halep se va lupta cu Serena Williams sambata, ora 16:00).

Ilie Nastase, despre finala de la Wimbledon: Daca o plimba pe Serena stanga-dreapta pe teren, Simona va castiga

Marele campion mondial, Ilie Nastase, a avut o interventie telefonica joi seara la Sinteza Zilei, in legatura cu finala turneului deWimbledon, dintre romanca Simona Halep si americanca Serena.

Ilie Nastase (singurul sportiv din Romania care ajunsese in finala la Wimbledon): Simona are prima sansa la titlu chiar si cu Serena Williams

Singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, Ilie Nastase, a declarat, joi, ca Simona Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca va evolua contra Serenei Williams.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )