Libnet.ro
UNICEF

19:00

Iliescu crede ca Ponta este prea tanar pentru a candida la prezidentialele de anul acesta

B1 B1,
Iliescu crede ca Ponta este prea tanar pentru a candida la prezidentialele de anul acesta

Victor Ponta nu ar trebui sa candideze la alegerile prezidentiale anul acesta, crede presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. Liderul social-democrat crede ca actualul presedinte al PSD este prea tanar pentru. continuă pe B1

Iliescu crede ca Ponta este prea tanar pentru a candida la prezidentiale de anul acesta

Victor Ponta nu ar trebui sa candideze la alegerile prezidentiale anul acesta, crede presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. Liderul social-democrat crede ca actualul presedinte al PSD este prea tanar pentru.

Se confirma ca Guvernul Ponta este un guvern corupt

Presedintele Traian Basescu a declarat, in seara aceasta, ca prin votul Parlamentului se confirma ca Guvernul Ponta este unul corupt, in cazul fostului ministru liberal al Finantelor, Daniel Chitoiu.

Victor Ponta tine usa deschisa pentru Crin Antonescu

Victor Ponta tine usa deschisa pentru Crin Antonescu. Premierul nu exclude ca, pe viitor, PNL-ul sa redevina un partener, la fel cum a fost si la formarea USL-ului. Mai ales ca PSD si PNL au de continuat.

Fostul deputat PDL Sorin Buta este urmarit penal pentru operatiuni financiare incompatibile cu functia

Fostul deputat PDL Sorin Gheorghe Buta este urmarit penal pentru efectuarea de operatiuni financiare incompatibile cu functia, prin negocierea si semnarea unor contracte ale firmei la care sotia sa era asociat,.

Basescu: Guvernul Ponta este corupt. Taxa pe benzina nu este necesara. ...

Parlamentul a refuzat din nou sa lase Justitia libera, a declarat seful statului, referindu-se la dosarul Chitoiu. Basescu a mai spus ca taxa suplimentara pe combustibili nu este necesara, doarece sunt destui bani ascunsi in buget pentru a se renunta la aceasta taxa. Totodata Traian Basescu face un apel catre Guvern si Parlament sa interzica partidul extremist Jobbik peteritoriul Romaniei. Am constatat ca majoritatea parlamentara a refuzat sa lase justitia libera in condtiile in care .

Basescu: Guvernul Ponta este corupt. Taxa pe benzina nu este necesara. ...

Parlamentul a refuzat din nou sa lase Justitia libera, a declarat seful statului, referindu-se la dosarul Chitoiu. Basescu a mai spus ca taxa suplimentara pe combustibili nu este necesara, doarece sunt destui bani ascunsi in buget pentru a se renunta la aceasta taxa. Totodata Traian Basescu face un apel catre Guvern si Parlament sa interzica partidul extremist Jobbik peteritoriul Romaniei. Seful statului spune ca nu este cazul gratierii lui Gica Popescu sau al lui George Becali si cede ca .

Basescu, despre cazul Chitoiu: Guvernul Ponta este un guvern corupt. ...

Basescu sustine ca majoritatea parlamentara a refuzat, marti, sa lase justitia libera, referindu-se la votul dat in cazul lui Daniel Chitoiu. Am constatat ca majoritatea parlamentara a refuzat sa lase justitia libera in condtiile in care Parlamentul Romaniei este acuzat in raportul UE care vizeaza actele de coruptie si care se refera la toate cele 28 de state dar la noi e mentionat Parlamentul ca o institutie care impiedica independenta justitiei. Noul episod, cel legat de domnul Chitoiu .

Criza din Ucraina este un test pentru Europa, considera David Cameron

Premierul britanic David Cameron a apreciat, intr-un interviu pentru editia de marti a cotidianului german Bild, ca situatia tensionata din Crimeea este un test pentru Europa, relateaza AFP. Criza din Crimeea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2642 seconds )