Libnet.ro
UNICEF

14:30

Iliescu, despre tademul Antonescu - Basescu: Nu vad o asemenea formula, e o banuiala a cuiva

B1 B1,
Iliescu, despre tademul Antonescu - Basescu: Nu vad o asemenea formula, e o banuiala a cuiva

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca nu vede un tandem Antonescu-Basescu deocamdata si ca acest lucru reprezinta o banuiala a cuiva, el aratand . continuă pe B1

Iliescu, despre un tandem Antonescu-Basescu: E o banuiala a cuiva.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca nu vede un tandem Antonescu-Basescu, transmite Mediafax. Citeste si: Lazaroiu: De ce nu ar fi Basescu un bun premier? Intrebat ce parere are despre noul tandem Antonescu-Basescu, Iliescu a raspuns: Nu vad un asemenea tandem, deocamdata. E o banuiala a cuiva, dar nu cred ca se contureaza asa ceva. Solicitat sa comenteze scenariul potrivit caruia Crin Antonescu, devenit presedinte, l-ar numi pe Traian Basescu premier, Iliescu a .

Antonescu: Basescu nu poate fi acuzat de tradare.

Crin Antonescu a afirmat, sambata, in urma acuzatiilor lui Dan Voiculescu, ca presedintele Traian Basescu nu poate fi acuzat de tradare. Liderul PNL a precizat ca nu a avut nicio discutie cu Dan Voiculescu despre suspendarea presedintelui Traian Basescu si ca acesta nu poate fi acuzat de inalta tradare, potrivit B1TV. Citeste si: Antonescu: Declaratia lui Voiculescu, profund nerusinata. Liderul spiritual al PC sustinuse ca PNL are atitudini imorale Oricum nu putem discuta despre tradare .

Iliescu, despre USL: Guvernarea ridica probleme. intelepciunea sa-i ajute pe toti

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni ca guvernarea ridica probleme, precizand ca este mai usor sa mentii o alianta in opozitie decat sa o consolidezi la guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )