Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ilinca si Alex, cotati cu sanse mari de a ajunge in finala Eurovision 2017, dar si de a termina competitia in top: cine sunt principalii favoriti la casele de pariuri

Adevărul Adevărul,
Ilinca si Alex, cotati cu sanse mari de a ajunge in finala Eurovision 2017, dar si de a termina competitia in top: cine sunt principalii favoriti la casele de pariuri

Ilinca Bacila si Alex Florea, care vor reprezenta Romania la Eurovision 2017 cu melodia Yodel It!, sunt cotati la casele de pariuri cu a doua cea mai mare sansa de a ajunge in finala concursului international si ocupa locul cinci in clasamentul favoritilor la marele premiu. continuă pe Adevărul

Ilinca si Alex Florea au castigat Finala Eurovision Romani

Ilinca si Alex Florea au castigat Finala Eurovision Romania. in urma votului publicului, cei doi artisti vor reprezenta Romania la Eurovision Song Contest, de la Kiev. in plus, au primit si un CEC de 5. 000 euro, suma destinata pregatirii show-ului pentru finala internationala .

Cum suna cele sase piese calificate direct in finala Eurovision 2017 VIDEO

In finala Eurovision 2017 sunt calificate direct sase tari, cele cinci mari finantatoare ale show-ului si tara-gazda. Va prezentam in continuare piesele pe care artistii mizeaza in lupta pentru ravnitul trofeu al concursului international ce se va desfasura in luna mai.

Compozitorul piesei castigatoare la Eurovision Romania 2017, declaratie-surpriza: melodia trebuia sa fie cantata de un grup ce va rivaliza cu Ilinca si Alex

Compozitorul Mihai Alexandru, autorul piesei Yodel It!, aleasa de romani sa ne reprezinte tara la Eurovision 2017, a dezvaluit ca initial piesa nu era destinata duo-ului format din Ilinca si Alex Florea. Melodia a fost gandita pentru o trupa care va rivaliza cu reprezentantii Romaniei pe scena din Kiev. Ilinca si Alex Florea au iesit invingatori din finala Eurovision Romania 2017, castigand detasat cu peste 10. 000 de voturi.

Toate prestatiile livedin finala Eurovision Romania 2017 VIDEO

Ilinca si Alex Florea sunt castigatorii Eurovision Romania 2017, piesa Yodel It! fiind preferata telespectatorilor. Cei doi ne vor reprezenta tara pe scena din Kiev, unde, in luna mai, se va desfasura cea de-a 62-a editie a concursului international. Va prezentam in continuare prestatiile live ale celor zece finalisti Eurovision Romania 2017.

Finala Eurovision Romania 2017, transmisa in direct, duminica, in Piata Universitatii

Romania isi va alege duminica seara castigatorul de la finala nationala a Eurovision care ne va reprezenta la Kiev. Telespectatorii asteapta cu nerabdare momentele artistice de duminica.

Reprezentantii Elvetiei, Moldovei si Spaniei vor canta in finala Eurovision Romania; in ce ordine vor intra concurentii

Romanca Miruna Manescu, reprezentanta Elvetiei in concursul Eurovision de la Kiev, reprezentantul Spaniei, Manel Navarro si moldovenii SunStroke Project vor canta duminica seara, 5 februarie, in finala Selectiei Nationale Eurovision, melodiile pe care le vor interpreta si pe scena Eurovision de la Kiev.

Toate prestatiile livedin finala Eurovision Romania 2017: cine conduce in preferintele publicului VIDEO

Finalistii Eurovision Romania 2017 au interpretat live piesele pe care mizeaza pentru a obtine biletul catre Kiev, acolo unde in luna mai se va desfasura cea de-a 62-a editie a concursului cantecului european. Timp de o ora va puteti vota favoritul si, astfel, veti avea un cuvant de spus in alegerea reprezentantului Romaniei la Eurovision 2017. Va prezentam in continuare prestatiile live ale celor zece finalisti ai Selectiei Nationale.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )