Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ilinca si Alex Florea, dezvaluiri din culisele concursului Eurovision: Cand am vazut votul juriului, imi venea sa plang

Antena3 Antena3,
Ilinca si Alex Florea, dezvaluiri din culisele concursului Eurovision: Cand am vazut votul juriului, imi venea sa plang

Ilinca Bacila si Alex Florea nu-si mai incap in piele de fericire de cand s-au intors in tara. Invitati in cadrul emisiunii Rai da buni, cei doi au povestit. continuă pe Antena3

Ilinca si Alex Florea nu exclud posibilitatea de a forma un cuplu. Declaratii incendiare dupa Eurovision

Chiar daca Ilinca Bacila si Alex Florea nu au castigat competitia Eurovision 2017, votul publicului i-a plasat pe un locul al saptelea. O perfomanta deloc de neglijat, tinand cont ca in.

Eurovision 2017: in ce ordine vor intra in concurs reprezentantii Romaniei, Ilinca si Alex Florea

Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017, vor intra sambata seara in Marea Finala a concursului muzical, in a doua parte a show-ului, pe pozitia 20.

EUROVISION 2017. Romania are o arma secreta in finala Eurovision 2017. Ilinca si Alex Florea nu urca pe scena fara ...

Pe langa talent, o voce uimitoare si o aparitie impecabila, Ilinca si Alex Florea stiu ca uneori au nevoie si de un strop de noroc. Drept urmare, fiecare si-a adus cate o arma .

Reprezentantii Romaniei la Eurovision s-au intors acasa: Ilinca si Alex Florea au fost intampinati la aeroport de zeci de sustinatori (VIDEO)

Concurentii Romaniei la Eurovision s-au intors acasa. Ilinca si Alex Florea au fost intampinati la aeroportul Otopeni de zeci de oameni care i-au admirat pe scena. Emotionati, acestia au.

EUROVISION. Alex Florea: Locul 7 e onorabil. Ilinca: Cred ca trebuie sa ne raportam la votul publicului, iar daca pentru public am fost in Top 5, este incredibil

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017 au vorbit pentru AGERPRES despre experienta lor la Kiev si despre votul juriului, respectiv al publicului din finala.

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO STREAM. Surpriza oferita de Romania la Eurovision 2017

EUROVISION 2017 LIVE VIDEO STREAM Ilinca si Alex Florea aduc, sambata, in finala Eurovision, un show ce imbina grafica multicolora cu fuziunea de stiluri muzicale, cei doi marturisind, pentru.

Din culisele pregatirii urmatorului summit NATO: discursurile vor dura maxim patru minute, pentru a nu-l plictisi pe Trump

NATO va impune o limita de doua pana la patru minute pentru discursurile de la summitul de saptamana viitoare, de la Bruxelles, pentru a putea mentine atentia presedintelui american american Donald Trump, au declarat surse din blocul militar pentru Foreign Policy.

Lia Olguta Vasilescu, ironii pentru romanii din diaspora, dupa Eurovision: Daca votau ca la prezidentiale... (FOTO)

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a avut o remarca ironica la adresa romanilor din Diaspora, dupa votul de la Eurovision. Ca multi alti romani, Olguta Vasilescu si-a exprimat pe Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )