Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ilinca Vandici a ajuns la psiholog. Ce se intampla, de fapt, cu vedeta de la Kanal D

Playtech Playtech,
Ilinca Vandici a ajuns la psiholog. Ce se intampla, de fapt, cu vedeta de la Kanal D

Este una dintre cele mai indragite prezentatoare din Romania, are o familie minunata, insa nu toate sunt asa cum si-ar fi dorit. Ilinca Vandici a ajuns la psiholog. Iata ce se intampla, de fapt, cu vedeta Kanal D! De ce a ajuns Ilinca Vandici la psiholog?! Desi foarte putine vedete recunosc ca sunt momente in . continuă pe Playtech

Ilinca Vandici a cazut in depresie in timpul pandemiei. Ce decizie a luat!

O vedem mereu cu zambetul pe buze si o atitudine pozitiva, insa perioada pandemiei a adus-o pe Ilinca Vandici in pragul depresiei. Iata ce decizie a luat atunci vedeta! .

Vedeta Kanal D a trecut prin momente grele, din cauza covid-19. Ce simptome a avut

Dan Cruceru, caci desre el este vorb, a fost infectat cu noul coronavirus. Prezentatorul emisiunii Survivor Romania si-a facut curaj sa le povesteasca fanilor, la ceva timp dupa ce s-a vindecat. Vedeta Kanal D a trecut prin momente grele, din cauza covid-19 De asemenea, Dan Cruceru a mers sa si doneze plasma pentru a salva .

Vedeta Kanal D, infectata cu COVID: Am avut virusul, cu simptome ca la carte. Si aproape toata familia mea a trecut prin aceasta boala

Dan Cruceru a fost infectat cu noul coronavirus, insa acum se simte bine. Vedeta Kanal D nu a vorbit pana in prezent de aceasta experienta, dar acum a ales sa povesteasca prin ce a trecut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )