Libnet.ro
UNICEF

23:45

Imaginea Sanatatii din Romania: Pacientii tratati intr-o cladire cu jumatate de acoperis smuls de vant, balcoane care stau gata sa cada si ziduri pline de igrasie si mucegai (FOTO)

B1 B1,
Imaginea Sanatatii din Romania: Pacientii tratati intr-o cladire cu jumatate de acoperis smuls de vant, balcoane care stau gata sa cada si ziduri pline de igrasie si mucegai (FOTO)

Cladirea sanatoriului de la Marila arata ca dupa un bombardament, cu jumatate de acoperis smuls de vant, balcoane care atarna, ziduri cazute, igrasie si mucegai. La 12 kilometri de Oravita,. continuă pe B1

O vanzatoare stradala din Romania a ajuns imaginea Aeroportului Heathrow din Londra

O vanzatoare stradala din Romania a ajuns sa fie vazuta, saptamanal, de peste un milion si jumatate de turisti care ajung pe aeroportul Heathrow din Londra, dupa ce a fost aleasa pentru o campanie de imagine.

Marturia unei fiice care-si trateaza tatal bolnav de cancer intr-un spital din Romania: Salonul miroase a urina, iar singurul analgezic disponibil e algocalminul

Marturia unei arhitecte din Romania - al carei tata, bolnav de cancer, a ajuns in Spitalul de Oncologie din Targu Jiu - a devenit virala in mediul virtual. Ina Gabriela Funetan a.

HUF HAUS a lansat primele doua case de prezentare din Romania, in cadrul proiectului rezidential Dumbrava Vlasiei

HUF HAUS, a deschis primele doua case de prezentare din Romania, modelele ART si modum:, in cadrul proiectului rezidential premium Dumbrava Vlasiei. Modelul de casa HUF HAUS ART 5, intr-o culoare alba atemporala, ofera un spatiu de locuit de aproximativ 295 de metri patrati, disponibil pe doua niveluri parter si un etaj, si reprezinta stilul clasic Fachwerk. Modelul de casa HUF HAUS modum: 8:10, cu o culoare gri inchis specifica, ocupa peste 175 de metri patrati la parter si etaj, cu mobilier realizat special pentru aceasta de catre StilART, in linii clare si puternice care se potrivesc perfect elementelor structurale ale arhitecturii de tip post-and-beam.

Universitatea din Romania care iti asigura un salariu de 1.000 de euro la debut

Romania se afla intr-o criza majora de ingineri, multe dintre locurile de munca disponibile pe piata ramanand neacoperite, din lipsa de personal. Mare parte dintre inginerii cu experienta au plecat peste hotare, iar scoala romaneasca produce prea.

Leonardo DiCaprio sare pentru a salva padurile din Romania

Leonardo DiCaprio se implica in salvarea padurilor din Romania. Actorul a postat pe Instagram un mesaj prin care atrage atentia tuturor asupra padurilor seculare din tara noastra si lauda activitatea voluntarilor Greenpeace. Iata ce a declarat! .

Primul Zoo din Romania inscris pe harta mondiala a gradinilor zoologice

Gradina Zoologica din Targu Mures este prima din Romania care va fi inscrisa pe harta mondiala a gradinilor zoo din luna octombrie. infiintata in 1960, Gradina Zoologica din.

Schimbari la varful conducerii subsidiarelor Erste din Romania si Slovacia

Bernhard Spalt va ocupa de la 1 ianuarie 2017 functia de director de risc la Banca Comerciala Romana, subsidiara din Romania a Erste, potrivit unor schimbari la nivelul conducerii executive anuntate, ieri, de grupul bancar austriac.

ASF ia in calcul alocarea a 3-5 milioane euro pentru infiintarea unei noi entitati pentru servicii de compensare a pietelor si intrumentelor financiare din Romania

Conducerea ASF a hotarat, luni, lansarea impreuna cu Ministerul Finantelor Publice a unui plan de actiune pentru infiintarea unei Contraparti Centrale nationale CCP), care sa ofere servicii de compensare pentru toate pietele si instrumentele financiare din Romania si care sa respecte cerintele legislatiei europene privind infrastructura pietelor EMIR). In acest sens, ASF ia in considerare alocarea unei sume de 3-5 milioane euro din excedentul realizat in ultimii doi ani pentru capitalizarea noii entitati, insa prin intermediul Ministerului Finantelor, in conditiile in care ASF nu poate fi actionar al CCP, operatiune pentru care va fi necesara elaborarea unui proiect de lege de catre Ministerul Finantelor.

Roland Groll, Vienna Insurance Group: Nu am scos bani din Romania. Acuzatiile sunt nedrepte

Privind la dimensiunea ratei combinate din Romania, calculata ca raport tehnic intre primele brute subscrise costurile cu daunele si cheltuielile de administrare, incepand cu anul 2010, Vienna Insurance Group VIG) nu a mai obtinut profit din.

Ministerul Economiei: Sistemul de transport al gazelor din Romania va fi conectat la cel din Bulgaria duminica dupa-amiaza

Sistemul de transport al gazelor din Romania va fi conectat la cel din Bulgaria duminica dupa-amiaza, anunta Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )