Libnet.ro
UNICEF

06:30

Imaginea zilei de la Ambasada Frantei n Romnia: Nomi, ministrul pentru pisicile franceze din strainatate

Hotnews Hotnews,
 Imaginea zilei de la Ambasada Frantei n Romnia: Nomi, ministrul pentru pisicile franceze din strainatate

De ziua internationala a pisicii, Ambasada Frantei in Romania a postat pe Facebook o fotografie cu o felina pe care o prezinta Nomi, ministrul pentru pisicile franceze din strainatate, pe langa Ministerul francez pentru Europa si Afaceri externe. continuă pe Hotnews

Imaginea zilei, publicata de Ambasada Frantei in Romania: Nomi, ministrul pentru pisicile franceze din strainatate

Ambasada Frantei in Romania a publicat, miercuri, cu ocazia Zilei Internationale a Pisicilor, o fotografie in care apare Nomi ministrul pentru pisicile franceze din strainatate.

IMAGINEA ZILEI vine de la Ambasada Frantei: Nomi, MINISTRUL pentru PISICILE FRANCEZE din strainatate (FOTO)

8 august este Ziua Internationala a Pisicilorsi, cu acest prilej, Ambasada Frantei in Romania ni l-a prezentat pe Noni, ministrul pentru pisicile franceze din strainatate. Cu ocazia Zilei.

IMAGINEA ZILEI! Un banner cu mesaj ANTI-PSD, pus pe o pasarela de pe DN1 (FOTO)

Mesajele PSD impanzesc tara. Imaginea zilei vine de la Campina, judetul Prahova. Un banner enorm cu un mesaj care ii indeamna pe oameni sa semneze petitia Fara penali si sa mearga la mitingul.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 AUGUST 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 AUGUST 2018 pentru Zodia Rac - Apare in calea ta exact persoana care te poate fericit, pentru ca intervine la timp in planurile tale. HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 AUGUST 2018 pentru Zodia Rac.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 AUGUST 2018 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 AUGUST 2018 pentru Zodia Gemeni - E o zi foarte contradictorie, pentru ca ai parte si de soare si de nori pe parcursul aceleiasi zile. HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 AUGUST 2018 pentru.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 8 AUGUST 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 8 AUGUST 2018 pentru Zodia Pesti - Eclipsa de Luna formata astazi in Semnul Varsatorului te predispune la izolare, dorinta de singuratate si de evadare din tumultul vietii.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 8 AUGUST 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 8 AUGUST 2018 pentru Zodia Varsator - In Semnul tau zodiacal se formeaza astazi eclipsa de Luna, oferindu-ti sanse mari de schimbare din toate punctele de vedere.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 8 AUGUST 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 8 AUGUST 2018 pentru Zodia Capricorn - Se intrezaresc noutati la capitolul venituri obtinute din munca desfasurata la un serviciu. HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 8 AUGUST 2018 pentru Zodia.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 8 AUGUST 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 8 AUGUST 2018 pentru Zodia Sagetator - Mentalul iti este bulversat si predispus la fluctuatii majore, datorita eclipsei de Luna ce se formeaza in Semnul Varsatorului.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 8 AUGUST 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 8 AUGUST 2018 pentru Zodia Scorpion - Eclipsa de Luna formata astazi in Semnul Varsatorului iti aduce noutati in relatiile familiale si spatiul in care locuiesti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )