Libnet.ro
UNICEF

14:30

IMAGINEA ZILEI din sport: Cel mai mare fan al Nationalei masculine de Handbal este un preot. imbracat in haine bisericesti, acesta a cantat si a scandat pentru echipa Romaniei (FOTO)

B1 B1,
IMAGINEA ZILEI din sport: Cel mai mare fan al Nationalei masculine de Handbal este un preot. imbracat in haine bisericesti, acesta a cantat si a scandat pentru echipa Romaniei (FOTO)

Bucurie mare in tabara echipei Nationale de Handbal masculin a Romaniei dupa ce a invins cu 28-23 selectionata Poloniei. Victoria este cu atat mai mare cu cat adversara. continuă pe B1

(P) Storia.ro: Cum se vinde cel mai mare proiect rezidential din zona Aviatiei - Barbu Vacarescu

Anul 2016 a adus un numar ridicat de ansambluri rezidentiale in imediata apropiere a cladirilor moderne de birouri din Bucuresti. Belvedere Residences, cel mai amplu proiect aflat in constructie in zona Aviatiei - Barbu Vacarescu, isi propune sa.

webPR: UNIFEST 2016, cel mai mare festival cultural studentesc din Romania, are loc in in perioada 4-14 noiembrie

In luna noiembrie, Uniunea Studentilor din Romania organizeaza cea de-a XV-a editie a celui mai mare festival cultural studentesc din Romania, UNIFEST. Din 2001, deviza acestuia este distractie gratis, nu degeaba! si organizatorii reusesc sa-l onoreze in fiecare an.

Autostrazi: Cel mai mare contract in executie, Suplacu de Barcau - Bors se reziliaza. Licitatia va fi reluata

Compania spaniola care efectua lucrarile de constructie ale tronsonului tronsonului de autostrada Suplacu de Barcau Bors a cerut rezilierea contractului, asa incat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) va trebui sa scoata din nou tronsonul la licitatie, a anuntat CNAIR.

Aproximativ 14.000 de medici romani lucreaza in strainatate. Care sunt tarile cu cel mai mare numar de doctori plecati din Romania

Aproape 14. 000 mii de medici lucreaza in strainatate, dintre care peste 4000 in Franta si tot atat in Germania, arata Gheorghe Borcean, presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR). Potrivit acestuia, datele sunt transmise chiar de catre autoritatile profesionale din tarile respective.

Orasul in care se reconstituie cea mai mare nunta medievala din Europa. Ghid de supravietuire in mijlocul sutelor de mii de turisti veniti din toata lumea

Aflat la 72 kilometri de Munchen si la 40 kilometri de aeroport, orasul german Landshut 70. 000 de locuitori) este o adevarata bijuterie si are ce oferi turistilor in cautare de locuri speciale. in Landshut se afla cel mai inalt turn de caramida din lume si tot aici se reconstituie la fiecare patru ani cea mai mare nunta medievala din Europa, un eveniment ce atrage sute de mii de turisti de pe tot globul.

Cea mai mare revolta din sistemul penitenciar britanic din ultimii 40 de ani

In noaptea de duminica spre luni, cateva zeci de detinuti au preluat controlul, timp de mai multe ore, asupra mai multor zone din inchisoarea Bedford, din centrul Angliei, relateaza The Guardian. Ziaristii britanici mai precizeaza ca a fost vorba de un incident grav si ca gardieni si politisti din toata tara au fost trimisi la fata locului fiind cea mai mare revolta de acest fel din ultimii 40 de ani din sistemul penitenciar britanic.

VIDEO. Aglomeratia de la metrou este tot mai mare. Trenurile nu vin la doua minute, cum a promis METROREX, iar cordoanele de jandarmi mai mult incurca

In statiile metroului bucurestean imbulzeala este tot mai mare, luni dimineata, in ciuda promisiunii METROREX de a rezolva situatia.

Studiu: Numarul personajelor LGBTQ din serialele americane va cunoaste cea mai mare crestere in sezonul 2016-2017

Numarul personajelor lesbian, gay, bisexuale, transgender si queer LGBTQ) din seriallele de televiziune din Statele Unite va cunoaste cea mai mare crestere in sezonul 2016-2017, potrivit unui studiu realizat de Glaad, scrie The Guardian.

Ucraina plateste pretul independentei energetice: Kievul cumpara gaze de la furnizorii din UE la un pret cu aproape 27% mai mare decat daca s-ar fi aprovizionat din Rusia

Autoritatile ucrainene platesc un pret cu 26,66% mai mare pentru gazele pe care le importa din Uniunea Europeana, decat ar fi trebuit sa achite daca s-ar fi aprovizionat in contnuare din Rusia,.

in 10 sectii de peste hotare va fi expediat un numar mai mare de buletine de vot

In zece sectii de votare de peste hotare, pentru turul doi al alegerilor prezidentiale va fi expediat un numar mai mare de buletine de vot. Este vorba despre cate o sectie in Franta, Elvetia, Olanda, cate doua in Canada si in SUA si trei in Portugalia. O decizie in acest sens a fost aprobata vineri, 4 noiembrie, de catre Comisia Electorala Centrala, transmite IPN.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )