Libnet.ro
UNICEF

15:45

Imaginea zilei: Fotografia-simbol de la protestele din SUA (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Imaginea zilei: Fotografia-simbol de la protestele din SUA (FOTO, VIDEO)

Protestele pentru drepturile persoanelor de culoare din Statele Unite si-au gasit un nou simbol. in timpul manifestatiilor din Louisiana, o femeie pasnica imbracata intr-o rochie de vara a fost. continuă pe B1

Bursele europene si americane, impulsionate de evolutia pietei muncii din SUA

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs ascendent vineri, dupa ce autoritatile americane au anuntat date din care rezulta imbunatatirea situatiei de pe piata muncii din SUA cresterea numarului angajarilor).

Cetateni din SUA si Israel cer daune de un miliard de dolari din partea Facebook, pe motiv ca reteaua este folosita de teroristi

Rude ale unor victime israeliene si americane in urma atacurilor palestiniene au demarat luni la New York o actiune in justitie impotriva retelei de socializare Facebook, pe motivul ca aceasta din urma este folosita si de gruparea islamista Hamas.

Fiscul din SUA investigheaza transferul de active Facebook in Irlanda

Autoritatea fiscala din Statele Unite Internal Revenue Service - IRS) investigheaza compania americana Facebook Inc. pentru ca ar fi subestimat cu miliarde de dolari valoarea proprietatii intelectuale transferate in Irlanda, reducand in mod incorect obligatiile sale financiare, potrivit Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )