Libnet.ro
UNICEF

18:30

Imaginea zilei: O functionara protesteaza pentru un salariu mai mare, dar se incurca la o socoteala elementara (FOTO)

B1 B1,
Imaginea zilei: O functionara protesteaza pentru un salariu mai mare, dar se incurca la o socoteala elementara (FOTO)

O fotografie de la greva angajatilor din administratia locala a devenit imaginea zilei. O functionara care cerea un salariu mai mare s-a incurcat la un calcul de clasa a IV-a. Fotografia o arata pe femeie. continuă pe B1

FOTOGRAFIA ZILEI Functionara in greva revendica un salariu mai mare, dar greseste o socoteala elementara

Fotografia unei functionare care protesta pentru salarii mai mari, in cadrul grevei angajatilor din administratia publica locala care au avut loc miercuri, a devenit virala, dupa ce aceasta a gresit o impartire simpla.

Cel mai mare exercitiu al Fortelor Navale Romane in 2016: 2000 de militari romani si straini, 22 de nave, un submarin si 9 aeronave

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, va avea loc in perioada 18-22 iulie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. In cele cinci zile, 1000 de militari romani si 1000 de militari din sapte tari se vor antrena in comun pe mare. Fortele Navale Romane participa cu 11 nave, doua elicoptere Puma Naval, doua detasamente mobile de lansare rachete si o nava de suport pentru scafandri, Fortele Aeriene Romane asigura secventele exercitiilor de lupta aeriana cu doua aeronave MIG 21 LanceR, dar si un elicopter Puma. Bulgaria, Canada, Grecia, Polonia, SUA, Turcia si Ucraina participa cu cinci fregate, trei vanatoare de submarine, o corveta, un submarin, patru aeronave si ofiteri de stat major.

BIAS 2016. Cel mai mare show aerian din Romania revine la Bucuresti. Programul evenimentului

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Studiu: UBS a ramas cea mai mare banca privata din lume in 2015

UBS si-a pastrat pozitia de cea mai mare banca privata din lume in 2015, cu active de 1. 737,5 miliarde de dolari in administrare, cu aproape 300 de miliarde de dolari mai mult fata de Bank of America Merrill Lynch, care a urcat pe locul al doilea,.

UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume

Grupul elvetian UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume, potrivit unui studiu publicat astazi de firma britanica Scorpio Partnership, transmite Reuters.

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, va avea loc in perioada 18-22 iulie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre.

Rezultate Bac 2016. Topul liceelor: Seminarul Manastirii Prislop a avut cel mai mare procent de promovabilitate

Rezultate Bacalaureat 2016. Niciun absolvent al Seminarului Teologic Sfanta Ecaterina Prislop nu a fost declarat respins in urma sustinerii Bacalaureatului. Cea mai mare nota a fost obtinuta de o eleva de la Colegiul National Decebal din Deva.

Rezultate Bacalaureat 2016. Fata cu voce de aur care a obtinut cea mai mare medie la Bac din judet: intre muzica si scoala, am reusit sa le impac pe ambele

Rezultate Bacalaureat 2016. La nivel national doar 55 de elevi au luat medii maxime la Bacalaureat 2016, niciunul insa din Ialomita. Cea mai mare medie din judet a fost 9,95 si a obtinut-o Andreea Calin, de la Liceul de Arte Ionel Perlea din Slobozia. Tanara povesteste care este reteta succesului sau.

Performera Bacalaureatului 2016 la Arad. Adolescenta cu cea mai mare medie din judet: Am invatat mult

Ana Maria Perea este absolventa care a obtinut la examenul de Bacalaureat 2016 cea mai mare medie din judetul Arad. Ea a studiat la Liceul Teologic Baptist Alexa Popovici, iar la examenul de Bacalaureat a obtinut media 9,95.

Tinmar pierde contractul cu Dacia, cea mai mare companie din Romania, care va lua energie de la grupul ceh CEZ

Cea mai mare companie din tara, Dacia, va lua pe o durata de un an de zile energie de la cehii de la CEZ. in acest fel, Tinmar Ind, cel mai important furnizor privat de energie, pierde unul dintre cei mai.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )