Libnet.ro
UNICEF

13:30

Imagini apocaliptice surprinse in Mamaia! Nu am mai vazut asa ceva. E prapad!

Antena3 Antena3,
Imagini apocaliptice surprinse in Mamaia! Nu am mai vazut asa ceva. E prapad!

Imagini incredibile au fost surprinse pe o plaja din Mamaia, acolo unde natura s-a dezlantuit si a facut prapad. Pe fondul acestor cateva zile de vreme extrem de instabila, o furtuna a dat nastere unor. continuă pe Antena3

Asa ceva... Ce s-a intamplat cu rochia Gabrielei Cristea: Totul a fost transmis iN DIRECT...

Gabriela Cristea a dezvaluit, in cadrul emisiunii pe care o prezinta, ca a slabit si rochiile i-au devenit mai largi. in cazul in care nu ati remarcat, am slabit, draga! Rochia mi-e mare. Cu trei minute.

Alimentul banal cu care iti poti curata ficatul. Sigur nu te gandeai la asa ceva

Stafidele sunt printre cele mai eficiente ingrediente pentru curatarea ficatului. Vezi cum sa le folosesti ca sa scapi de toxine in 4 saptamani. Ficatul indeplineste numeroase functii, de la digestie la.

Lectia superba de ambitie a studentului orbcare invata italiana si spaniolala Universitatea Al. I. Cuza: De la 16 ani nu am mai vazut deloc

Alexandru Obada studiaza italiana-spaniola la Facultatea de Litere a Universitatii Al. Cuza din Iasi. De la 16 ani nu mai vede, dar si-a propus sa depaseasca aceasta provocare a vietii si sa studieze limba lui Dante in cea mai veche universitate din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2043 seconds )