Libnet.ro
UNICEF

18:30

Imagini de la Banchetul Imperial din Japonia. Ce rochie a ales sa imbrace sotia lui Klaus Iohannis - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini de la Banchetul Imperial din Japonia. Ce rochie a ales sa imbrace sotia lui Klaus Iohannis - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa au participat la Banchetul Imperial, organizat cu ocazia ceremoniei de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei. Au fost aproximativ 2. 500 de oaspeti, inclusiv. continuă pe Antena3

Imagini de la Banchetul Imperial din Japonia. Ce rochie a ales sa imbrace sotia lui Klaus Iohannis - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa au participat la Banchetul Imperial, organizat cu ocazia ceremoniei de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei. Au fost aproximativ 2. 500 de oaspeti, inclusiv.

Stirile ProTV: Klaus si Carmen Iohannis, la banchetul imperial din Japonia. Tinutele purtate de cei doi

Presedintele Klaus Iohannis, impreuna cu sotia sa, au participat, marti, la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito si ulterior la banchetul imperial dedicat acestei ceremonii.

Klaus si Carmen Iohannis, imagini la Banchetul Imperial din Japonia

Fotografii cu presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen la Banchetul organizat cu ocazia ceremoniei de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei au fost publicate de Administratia Prezidentiala.

Klaus si Carmen Iohannis, la Banchetul Imperial din Japonia: Ce tinute a purtat cuplul prezidential (FOTO)

Administratia Prezidentiala a publicat imagini de la Banchetul Imperial organizat cu ocazia ceremoniei de intronare a noului imparat al Japoniei, Naruhito, la care au participat si presedintele Klaus Iohannis.

Designerul care a creat fracul purtat de Klaus Iohannis la Banchetul Imperial din Japonia: Am lucrat peste 150 de ore la intreaga tinuta

Designerul Alexandru Ciucu a explicat particularitatile pe care le are fracul purtat de presedintele Klaus Iohannis 60 de ani) la ceremonia de intronare a imparatului Japoniei, tinuta la care a lucrat 150 de ore.

PREGATIRI PENTRU O POSIBILA CRIZA Surse: Test de stres pentru bancile din Japonia

Testul va fi supravegheat de Banca Japoniei si Agentia pentru Servicii Financiare, conform surselor Cele mai importante institutii financiare din Japonia urmeaza sa fie supuse unui test de stres in vederea pregatirii pentru un eventual soc major pe pietele financiare, date fiind ingrijorarile legate de o recesiune globala si de consecintele unui razboi comercial China-SUA, conform unor surse citate de Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )