Libnet.ro
UNICEF

19:00

Imagini de colectie de la nunta lui Cornel Gales cu Ileana Ciuculete. Gestul facut de Maria Ciobanu si Ion Dolanescu

Playtech Playtech,
Imagini de colectie de la nunta lui Cornel Gales cu Ileana Ciuculete. Gestul facut de Maria Ciobanu si Ion Dolanescu

Cornel Gales si Ileana Ciuculete au avut o relatie extrem de frumoasa la exterior, asa cum au sustinut gurile rele dupa moartea Ilenei. Se pare ca lucrurile dintre ei au fost cuprinse intotdeauna de compromisuri. Cu toate astea, Ileana s-a casatorit din dragoste cu omul langa care a stat mai bine de 23 de ani. continuă pe Playtech

Ce spunea Cornel Gales dupa moartea regretatei Ileana Ciuculete. Cu cine a inselat-o in timpul casniciei

Cornel Gales a murit intr-un accident rutier in Spania, la doi ani dupa ce sotia lui, celebra interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete, a incetat din viata. Dupa moartea artistei, el a acordat un interviu in cadrul caruia a recunoscut ca a inselat-o, la inceputul anilor 90. Ce spunea Cornel Gales dupa moartea regretatei Ileana .

Gestul socant facut de Cornel Gales la doar trei saptamani dupa ce a murit Ileana Ciuculete. Ce i-a pus pe cruce

Cornel Gales a murit in cursul zilei de duminica, 1 decembrie, intr-un accident rutier. Acum, la doar o zi de la tragicul eveniment, ies la iveala cateva detalii nestiute despre zilele de dupa moartea extrem de rapida a Ilenei Ciuculete. Ce gest a facut Cornel la doar trei saptamani de la decesul regretatei artiste? Gestul .

Cornel Gales a murit! Sotul regretatei Ileana Ciuculete si-a pierdut viata intr-un accident rutier in Spania

Cornel Gales a murit! Vaduvul Ilenei Ciuculete si-a pierdut viata intr-un accident rutier, in Spania. Viviana, iubita lui Cornel Gales, a primit confirmarea mortii barbatului. Din pacate, acesta a.

A murit Cornel Gales, sotul regretatei Ileana Ciuculete. Barbatul se afla in Spania si a fost implicat intr-un accident de masina

Cornel Gales, vaduvul cantaretei de muzica populara Ileana Ciuculete, a murit duminica intr-un accident de masina in Spania.

UPDATE ULTIMA ORA! Cornel Gales, sotul regretatei Ileana Ciuculete, A MURIT in urma unui GRAV ACCIDENT RUTIER iN SPANIA

30: Doina Belu, nasa de cununie a Ilenei Ciuculete si a lui Cornel Gales, a oferit primele declaratii. Din pacate, tot ce aflu imi intareste convingerea ca finul meu, Cornel.

Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. Se judecau de doi ani

Dupa cum stiti deja, fostul sot al celebrei cantarete de muzica populara, Ileana Ciuculete, a decedat intr-un accident de autoturism in Spania. Nici reactiile familiei solistei nu au incetat sa apara. Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. La scurt timp dupa aflarea stirii despre .

Cum au reactionat apropiatii lui Cornel Gales, dupa ce le-a prezentat-o pe Viviana. Multi l-au pus la zid dupa moartea Ilenei Ciuculete

Cornel Gales a murit, duminica, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Spania. Fosta lui sotie, celebra interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete, a incetat din viata in 2017, iar barbatul si-a facut ulterior o alta relatie. El nu le-ar fi spus insa aproiatilor lui faptul ca Viviana este iubita lui. Cum au .

Cand va fi adus in tara corpul lui Cornel Gales. Cine se va ocupa de inmormantarea fostului sot al Ilenei Ciuculete

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales se afla in acest moment intr-o morga din Spania, iar Viviana, partenera lui de viata, a plecat deja spre locatie pentru a-l ridica. Dupa ce va fi adus in Romania, acesta va fi inmormantat in Cimitirul Straulesti din Capitala, langa fosta lui sotie, regretata interpreta de muzica populara Ileana .

CUTREMURATOR! BLESTEMUL Ilenei Ciuculete a lovit dincolo de MOARTE: Cornel Gales avea MORMANTUL deja pregatit! UNDE isi va dormi SOMUL DE VECI

Cornel Gales, fostul sot alregretatei interprete de muzica populara Ileana Ciuculete, s-a stins din viata duminica, in urma unui teribil accident de circulatie, in Spania.

Doamne, ce TRAGEDIE! Adevarul despre moartea lui CORNEL GALES! Cu doar trei ore inainte de teribilul accident...

Cutremur monden in Romania! Cornel Gales, fostul sot al cantaretei Ileana Ciuculete, a murit, duminica de 1 decembrie, intr-un cumplit accident de masina. S-a aflat ca inainte sa moara Cornel Gales.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )