Libnet.ro
UNICEF

17:15

Imagini cu Cristi Borcea si Valentina Pelinel dupa ce s-au casatorit - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini cu Cristi Borcea si Valentina Pelinel dupa ce s-au casatorit - VIDEO

Cristi Borcea va avea inca doi copii. Valentina Pelinel este insarcinata cu gemeni, iar tatal este fostul actionar al clubului Dinamo. Cei doi au facut marele anunt pe scarile primariei din Voluntari, acolo un. continuă pe Antena3

Valentina Pelinel s-a casatorit cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel s-a casatorit civil azi cu Cristi Borcea, la scurt timp dupa ce acesta a fost eliberat din arest. Iata cum a decurs ceremonia restransa! .

Cristi Borcea si Valentina Pelinel se casatoresc astazi. Au planificat totul in mare secret

Cristi Borcea siValentina Pelinelau decis sa se casatoreasca si vor face pasul cel mare intr-un cadru foarte discret, astazi. Lunile de dupa eliberarea lui Cristi borcea din inchisoare i-au unit.

FOTO Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit si vor deveni din nou parinti, de gemeni

Fotomodelul Valentina Pelinel 37 de ani) s-a casatorit cu omul de afaceri Cristi Borcea 48 de ani), cei doi, care mai au un copil impreuna, urmand sa devina si parinti de gemeni.

Bomba in showbiz! Valentina Pelinel si Cristi Borcea se casatoresc astazi

Bomba in showbiz! Valentina Pelinel si Cristi Borcea se casatoresc astazi. Conform unor surse, cei doi se casatoresc in mare secret. Valentina si Borcea au decis sa faca pasul cel mare dupa minunata.

Bomba in showbiz! Valentina Pelinel si Cristi Borcea se casatoresc miercuri

Bomba in showbiz! Valentina Pelinel si Cristi Borcea se casatoresc astazi. Conform unor surse, cei doi se casatoresc in mare secret. Valentina si Borcea au decis sa faca pasul cel mare dupa minunata.

Ce sex vor avea gemenii Valentinei Pelinel si ai lui Cristi Borcea. Cuplul este iN CULMEA FERICIRII

Valentina Pelinel si Cristi Borcea vor deveni, peste cateva luni, parinti, pentru a doua oara, acestia fiind viitori parinti de gemeni. Cei doi ii vor oferi fiului lor, in varsta de 2 ani, doua.

Valentina Pelinel, gravida cu gemeni! Ce sex vor avea copiii

Astazi este o zi mare in viata celor doi indragostiti, Valentina Pelinel si Cristi Borcea. Cei doi vor spune da la Starea Civila, intr-un cadru extrem de restrans. Bucuria este cu atat mai mare cu cat.

Valentina Pelinel a facut furori cu inelul de logodna! Cat a costat bijuteria

Dupa o relatie de patru ani, mai mult la distanta, Valentina Pelinel si Cristian Borcea au spus un da hotarat, miercuri dupa-amiaza la Starea Civila a orasului Voluntari. Cei doi miri au fost numai un.

Valentina Pelinel este insarcinata cu gemeni!

Valentina Pelinel zambeste din nou! Dupa ani de zile in care si-a crescut copilul singura, s-a rugat neincetat pentru barbatul iubit, aflat dupa gratii, si a asteptat cu lacrimi in ochi eliberarea lui Cristi.

Suferinta mare pentru Cristi Borcea... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2672 seconds )