Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini cutremuratoare surprinse pe o strada din Baia Mare in plina zi (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Imagini cutremuratoare surprinse pe o strada din Baia Mare in plina zi (VIDEO)

Imagini cutremuratoare surprinse pe o strada din Baia Mare in plina zi. Un tanar ametit, dezorientat si dezechilibrat incearca sa treaca o strada din oras. Din miscarile sale, este clar ca barb. continuă pe Antena3

VIDEO Imagini tulburatoare cu un tanar din Baia Mare sub influenta drogului zombie. Adolescentul abia reuseste sa traverseze, impleticit, un bulevard

Imagini tulburatoare au fost suprinse pe o strada din Baia Mare. Un tanar care ar fi consumat drogul zombie a fost filmat la intersectia bulevardelor Independentei si Republicii. Incidentul s-a petrecut la finele saptamanii trecute.

FOTO: Petrecere inedita la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare

Micutii care au trecut astazi pragul Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare au avut parte de demonstratii de karate, voie buna, dansuri moderne si populare, precum si aparitii surprinzatoare ale unor printese. Totul a fost pus la cale de catre reprezentantii unitatii medicale, evenimentul fiind organizat in contextul Zilei Internationale a Copilului.

Digi24: VIDEO. Imagini tulburatoare filmate in Baia Mare. Tanarul ar fi consumat drogul zombie

Fenomenul zombie ia amploare in Romania. Un tanar, de data aceasta din Baia Mare, a fost filmat in timp ce avea un comportament bizar pe strada. Imaginile au ajuns in posesia jurnalistilor de la baiamare24. ro, care le-au postat pe YouTube. Exista banuiala ca tanarul ar fi consumat drogul zombie.

Deputata Viorica Chereches, mama primarului din Baia Mare, propusa spre excludere din PNL. Gestul care a revoltat conducerea partidului

Dupa ce a castigat alegerile europarlamentare detasat la nivelul judetului Maramures, PNL a inceput sa faca curatenie in organizatie. Astfel, in cadrul Comitetului Director Judetean s-a luat decizia de demarare a procedurilor pentru excluderea din organizatie a deputatei Viorica Chereches. Parlamentarului i se reproseaza neimplicarea in campania electorala, dar si prezenta in jurul social-democratilor.

Batrana de 80 de ani, inselata de un escroc cu 600 de lei. Ce metoda a folosit barbatul pentru a obtine banii

O femeie in varsta de 80 de ani din Baia Mare a fost inselata de catre un barbat cu suma de 600 de lei. Pentru a intra in casa batranei, barbatul a spus ca vine din partea Primariei Baia Mare, oferindu-i cadou un set de oale. Imediat ce si-a dat seama ca a fost inselata, femeia i-a anuntat pe politisti.

Un maramuresean, la un pas de moarte din cauza ciupercilor. Cum se manifesta si la cat timp apar semnele intoxicatiei

Un maramuresean a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare dupa ce a suferit o intoxicatie cu ciuperci. Reprezentantii unitatii medicale au aratat ca este primul caz de acest gen cu care s-au confruntat in acest an.

Trei oameni din Satu Mare, in coma la spital dupa ce au mancat ciuperci culese din padure

Trei persoane din Satu Mare se afla in stare critica dupa ce au consumat ciuperci otravitoare. Este vorba despre doi varstnici sot si sotie respectiv un tanar. Toti trei sunt in coma, in.

Imagini incredibile surprinse in Sarmizegetusa. O vedeta din Hobbitul, gol-pusca, dezlantuit in templu. Mesajul lui a uimit pe toata lumea - VIDEO

Un actor faimos in intreaga lume a vizitat Sarmizegetusa Regia, s-a dezbracat la pielea goala si a intrat in sanctuarul mare circular pentru a practica Haka. Acest loc are atat de multa rezonanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )