Libnet.ro
UNICEF

10:16

Imagini dezolante din Retezat. Mesajul unei fetite pentru turistii care lasa munti de gunoaie

Antena3 Antena3,
Imagini dezolante din Retezat. Mesajul unei fetite pentru turistii care lasa munti de gunoaie

La fiecare sfarsit de saptamana, sute de turisti ajung in Poiana Pelegii si lasa in urma lor mormane de gunoaie. in jurul foisorului din poiana, in care turistii ar trebui s?. continuă pe Antena3

Yemen: Un barbat a fost executat in public pentru violarea si uciderea unei fetite, a doua executie de acest gen in doua saptamani in capitala controlata de rebeli

O multime numeroasa, vegheata de politie, a asistat luni in capitala yemenita la executarea unui barbat condamnat pentru violarea si uciderea unei fetite, a doua executie de acest gen in doua saptamani in Sanaa, scrie AFP.

Aventura unei fetite in prima zi de gradinita: Copiii erau de-a dreptul nebuni, a fost un dezastru! Trebuia sa fac ceva! (VIDEO)

Prima zi la gradinita poate fi un adevarat cosmar pentru copii. O fetita de doi ani din Arizona a povestit drama pe care a trebuit sa o indure in prima sa zi la un institut pentru prescolari, arata.

Mesajul lui Becali pentru Petrescu: Daca era in locul meu?!

Gigi Becali a intrat intr-o disputa de la distanta cu Dan Petrescu, antrenorul liderului CFR Cluj, pe tema ultimelor arbitraje din Liga 1.

Cel mai popular Tweet din istorie. Mesajul a fost publicat de fostul presedinte Barack Obama

Cel mai popular mesaj din toata istoria retelei Tweeter este cel publicat, acum patru zile, de fostul presedinte al SUA, Barack Obama, a anuntat postul CNBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )