Libnet.ro
UNICEF

23:30

Imagini din satul fantomelor, abandonat cu 50 de ani in urma. Motivul pentru care locuitorii au fugit fara sa se uite inapoi. Nu apare nici pe Google Maps!

Antena3 Antena3,
Imagini din satul fantomelor, abandonat cu 50 de ani in urma. Motivul pentru care locuitorii au fugit fara sa se uite inapoi. Nu apare nici pe Google Maps!

O localitate din Tara Galilor a fost abandonata cu 50 de ani in urma, dupa o serie de alunecari de teren care i-a speriat pe locuitori. Comunitate prospera la un moment dat, localitatea Pantyfynnon nu mai. continuă pe Antena3

VIDEO Cel mai frumos muzeu de autostrada. Imagini din drona cu lotul A3 Gilau - Nadaselu. Pro Infrastructura: Au trecut doua luni din momentul in care constructia podului peste Somes ar fi putut incepe

Tronsonul de 8,7 km din A3 intre Gilau si Nadaselu se apropie de finalizare, dar nu va putea fi folosit pentru ca lipseste un pod peste Somes, in continuarea autostrazii catre A3 spre Campia Turzii. Podul, inceput de pe vremea Bechtel, a ramas nefinalizat si e pierdut in procedurile birocratice ale Companiei de Autostrazi. Asociatia Pro Infrastructura a publicat noi imagini cu tronsonul Gilau - Nadaselu, pe care il numeste cel mai frumos muzeu de autostrada din cauza faptului ca nu va putea fi utilizat minim un an si aminteste ca s-au pierdut deja doua luni in care constructia podului peste Somes ar fi putut incepe daca autoritatile ar fi semnat contractul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )